Şimdi Ara

bilgisayarın izlenmesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar bilgim biraz zayıftır,yardımcı olursanız sevinirim,şimdi benim bilgisayara girip çıkmayan virüs yok zaten format,virüs programı vb. yaptıracam ama merak ettiğim şu; kazara bir dosyayı onayladıysam şu bilgisayar izleme nasıl oluyor;
    1-)sadece internet üzerindeyken girdiğim yerler görünüyor
    2-)internette olmasam da bilgisayarımdaki bütün dosyalar görünüyor
    3-)bırakın bilgisayardaki dosyaları taktığım bir bellekteki dosyalar dahi bilgisayara kaydetmesem bile görünüyor

acaba bilgisayar izleme denen şey bunlardan hangi seviyede?

Orijinalden alıntı: davids87

arkadaşlar bilgisayar bilgim biraz zayıftır,yardımcı olursanız sevinirim,şimdi benim bilgisayara girip çıkmayan virüs yok zaten format,virüs programı vb. yaptıracam ama merak ettiğim şu; kazara bir dosyayı onayladıysam şu bilgisayar izleme nasıl oluyor;
    1-)sadece internet üzerindeyken girdiğim yerler görünüyor
    2-)internette olmasam da bilgisayarımdaki bütün dosyalar görünüyor
    3-)bırakın bilgisayardaki dosyaları taktığım bir bellekteki dosyalar dahi bilgisayara kaydetmesem bile görünüyor

acaba bilgisayar izleme denen şey bunlardan hangi seviyede?

2-) seviye ama birisi senin bilgisayarını izledigi zaman Sisteminde çökmeler olur programlar kendi kendine açılır boyle sorunlar baş gosterir. Bence 2-) seviye
    Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G

• bilmeyerek veya bilerek onayladığın keylogger a bağlı,
    öyle keyloggerlar varki her hareketini gönderene bildirir(face msn şifrelerin dahil !! ),bilgisayarını yönetebilir dosya ekler veya siler,
    belirli aralıklarla ekran görüntünü alır ve gönderir:yani yediğin keylogger a bağlı senin soruların .
    Bunlar ancak nete bağlandığında gerçekleşir bağlantın yoksa net ile korkma

Orijinalden alıntı: yolcu_27

bilmeyerek veya bilerek onayladığın keylogger a bağlı,
    öyle keyloggerlar varki her hareketini gönderene bildirir(face msn şifrelerin dahil !! ),bilgisayarını yönetebilir dosya ekler veya siler,
    belirli aralıklarla ekran görüntünü alır ve gönderir:yani yediğin keylogger a bağlı senin soruların .
    Bunlar ancak nete bağlandığında gerçekleşir bağlantın yoksa net ile korkma

+1 diyorum ve ekliyorum bir bilgisayarın takibi öyle sıradan şahıslarca yapılacak bir şey değildir böyle bir korkunuz var ise sökün atın onu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.