Bildirim
Bilgisayarımın ramleri bozulmuş ne yapmalıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ramlerin bozulduğunu nasıl anladın ramleri çıkartıp başka ram takıpmı denedin. eğer öyleyse servise gönder. slot değişikliği felan yap. -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
ramlerin bozulduğunu nasıl anladın ramleri çıkartıp başka ram takıpmı denedin. eğer öyleyse servise gönder. slot değişikliği felan yap.
ramlerin bozulduğunu sık sık mavi ekran hatası almamla ve oyunların yüklenmemesiyle anladım diyebilirim.Başka ramle nasıl deniyebilirim hiç bir bilgim yok? -
quote:
Orijinalden alıntı: bolacılıcigkofte
ramlerin bozulduğunu sık sık mavi ekran hatası almamla ve oyunların yüklenmemesiyle anladım diyebilirim.Başka ramle nasıl deniyebilirim hiç bir bilgim yok?
çok basit arkadaşından alacaksın rami senin pcdekileri çıkarıp onu takacaksın ram takmak basittir. slota oturtacaksın tamamen bastıracaksın kendi oturacak zaten yandaki çıt çıtınıda kapatacaksın bu kadar. yalnız DDR mi DDR2 mi DDR3 mü bunu bilmen lazım aynı olmazsa veya anakartın desteklemediği rami takarsan sıkıntı olur.
aida64 programından senin ramlerin ne olduğuna bakabilirsin. -
quote:
quote:
ramlerin bozulduğunu sık sık mavi ekran hatası almamla ve oyunların yüklenmemesiyle anladım diyebilirim.Başka ramle nasıl deniyebilirim hiç bir bilgim yok?
çok basit arkadaşından alacaksın rami senin pcdekileri çıkarıp onu takacaksın ram takmak basittir. slota oturtacaksın tamamen bastıracaksın kendi oturacak zaten yandaki çıt çıtınıda kapatacaksın bu kadar. yalnız DDR mi DDR2 mi DDR3 mü bunu bilmen lazım aynı olmazsa veya anakartın desteklemediği rami takarsan sıkıntı olur.
aida64 programından senin ramlerin ne olduğuna bakabilirsin.
hocam peki bu sorunu sadece servis mi çözebilir?
-
quote:
ya hayır ne servisi ama garantisi varsa yolla bedavaya taksınlar yenisini. -
quote:
quote:
ya hayır ne servisi ama garantisi varsa yolla bedavaya taksınlar yenisini.
garanti varda ben kendim yapmak istiyorum çok zor birşey değilse.dediğiniz programı indirdim ne yapmalıyım oradan? -
quote:
garanti varda ben kendim yapmak istiyorum çok zor birşey değilse.dediğiniz programı indirdim ne yapmalıyım oradan?
üstte söyledim ya kardeş okusana. memory speedten ddr kaç olduğuna bakıcan birde mhz sine. ona göre yenisini alıcan takıcan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ocak 2013; 18:29:04 > -
-
quote:
arkadaşım maalesef o ram markasını hayatımda hiç görmedim muhtemelen çin ramlerinden. kazık yemişsin hazır pc mi aldın ? istenilen performansıda vermez onlar.
en azından bir kingston olsaydı.
ramlerin DDR3 1600MHz bu şekil ram bulup deneyebilirsin. veya yenisini alıp takabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Ocak 2013; 18:38:48 > -
quote:
quote:
arkadaşım maalesef o ram markasını hayatımda hiç görmedim muhtemelen çin ramlerinden. kazık yemişsin hazır pc mi aldın ? istenilen performansıda vermez onlar.
en azından bir kingston olsaydı.
ramlerin DDR3 1600MHz bu şekil ram bulup deneyebilirsin. veya yenisini alıp takabilirsin.
cidden o kadar kötü müBen sanırım beceremem bu işi göndereyim servise
-
başka yardım edebilecek biriniz var mı? -
yukarı -
Nanya konusuna öncelikle bir el atıyım. Kazıklanma vs yok ortada. Zaten bütün ürünler çin malıdır. Çinde üretilir.
Kingston, corsair ve bir kaç marka daha çoğu ürününde nanya çip kullanmaktadır. Nanya firmasının kendi ramleride kalitelidir.
Sıkıntına gelince, 1 haftada arıza yapan pc'yi niçin kendin düzeltmek için uğraşıyorsun. Gönder servisine. -
nanya kötü bir marka degıldır ama biraz yavastır.Mesela bazı kıngstonlar nanya chipsetli üretilir.Bence garantiye gönder eger kendın değistirmek istemıyorsan tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sarıaslan
Nanya konusuna öncelikle bir el atıyım. Kazıklanma vs yok ortada. Zaten bütün ürünler çin malıdır. Çinde üretilir.
Kingston, corsair ve bir kaç marka daha çoğu ürününde nanya çip kullanmaktadır. Nanya firmasının kendi ramleride kalitelidir.
Sıkıntına gelince, 1 haftada arıza yapan pc'yi niçin kendin düzeltmek için uğraşıyorsun. Gönder servisine.
hocam servislerin çalışma sürelerini bilmiyorum. benim bu pcye en geç 3-4 günde ihtiyacım var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X