Şimdi Ara

BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ DEĞİŞTİ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar öncelikle sorunun kesinlikle ne olduğunu bilmediğim için böyle bir başlık attım...

Pc modelim : Dell inspiron 3521
    Ekran kartı : Radeon HD 7670M
    İşletim sistemi : İntel İ3

Öncelikle içinde iki ekran kartı var. Güçsüz olan intel 4000 gibi bişey güçlü olan ekran kartı ise AMD Radeon hd 7670 M. fakat ben bi ara driver falan kurcalıyım derken pc açılmamıştı ve teknik servise vermiştim döndüğünde aygıt yöneticisinde ekran kartı AMD radeon hd 8730M yazıyordu... Neyse pc de bi değişiklik olmadığı için çok kurcalamadım fakat bazı oyunları tam ekran açmadığını fark ettim. Neyse yine bi sorun yoktu en son bu gün Cabal 2 yi indirdim ve yüksek ekran kartına aldığımda oyun da hiçbirşey gözükmüyordu. Karakterler binalar vb... Artık bi el atıyım dedim ve driveri sildim 7670m i yükledim... Fakat yine aygıt yöneticisini açtığımda inatla 8730 yazıyordu... sildim yükledim başka yerlerden de yükledim fakat bir çare bulamadım. Bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere basınca da bir de ne göreyim işletim sistemi İntel İ5 yazıyor. Şaşırdım kaldım çünkü eminim ki bilgisayarımın işletim sistemi İ3. Kesinlikle hiç birşey anlamadım ve en iyi yolun size başvurmak olduğunu düşündüm açıklarsanız gerçekten çok sevinirim...

• bilgisayarınızın anakartı linkte ki modelin anakartı ile değiştirilmiş.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_DELL-Inspiron-3521-G33W67C-15-6-in%C3%A7-i5-3337U-1-8-GHz-6-GB-750-GB-Notebook,103452,504927,972869.html?langId=-14#teknik-bilgiler

ayrıca 7670m ile 8730m aynı performansta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurhc -- 14 Temmuz 2015; 23:38:22 >
  • Serviste karışmış olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm

Benim de anladığım servis sana başka pc vermiş. Yoksa driver ile ekran kartı modelini işlemci modelini değiştirmen olacak iş değil bence de. Sen en iyisi geri götür servise
  • Cyber kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler fakat kafamdaki bütün soru işaretleri kalktı diyemem... 1. si yaptıkları hata benim için daha iyi değil mi ? sonuç olarak i3 iken i5 oldu :D

2. Madem ekran kartımın driveri doğru idi neden böyle problemler yaşıyorum ??
  • Haestya H kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemini yanlış söylemişsiniz.
    Büyük ihtimal bir sorun var.

• İşletim sistemini yanlış söylemişsiniz derken ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haestya H kullanıcısına yanıt
    İşlemci modelini işletim sistemi ile karıştırmışsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.