Şimdi Ara

bilgisayarımın güç kaynağı yandı ve yenisi için sorular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben genelde bilgisayarımı açık bırakır download yaparım gece gündüz.. yani bilgisayarı çok az kapatırım. bir gün eve geldim baktım bir yanık kokusu kokunun kaynağını her parçayı koklayarak buldum. ve psu çıktı. vatanbilgisayardan almıştım kasam feel hurricane II fakat stok psu değil. stok psu lar çok dandik olduğu için orada tavsiye edilen 460W lık hiper adında bir psu almıştım. 1 - 1 buçuk sene idare etti. şimdi yine vatanbilgisayardan bir psu almak istiyorum. bana sessiz-gerçek güç kaynağı olan fiyatıda kendisine göre makul olan bir psu tavsiye edebilirmisiniz? bilgisayarımın özellikleri en az 400-450W gerektiriyor. parçalarım şunlar:

pentium d 830 idi sanırsam 3.0 ghz
    2 gb ram
    asus p5ld2 anakart
    seagate 320 gb hdd
    sapphire ati radeon 1800xl
    feel hurricane II kasa (psu su hala duruyor 500w diyor ama sizce takayımmı kasaya)

acaba diğer parçalarada zarar gelmişmidir?

UPS kullanıyorum dalgalanmayı falan önlüyor ve bu psu da dalgalanmayı aşırı yüklenmeyi önlüyormuş. yani yanma riski düşük diye düşünüyorum. yeni psu ile pc çalışmazsa garanti yolu gözüküyor..

ben psu u vatanbilgisayardan almak istiyorum çünkü oraya gidip kendim alabilirim. mümkünse oradan seçebilirseniz sevinirim..

• Aman kaptan evi yakacaksın dikkatli ol.Bilgisayarı açık bırakıp evden ayrılıyosan PSU'ya önem vermelisin kardeş.KAliteli stabil,verimli bi PSU alman şart .Marka ve Model konusunda pek bir bilgim yok PSU dünyasından uzağım biraz kusura bakma diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır....
  • FSP BLueStoRm II ÖneRiRim. Çünkü 1 Hafta Önce Açtığım Tavsiye Topicinde Banada Bunu ÖneRdiLeR Alacam İnşaLLah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 15 Mayıs 2007; 20:11:54 >
  • Bilgisayarın sürekli açıksa kaliteli bir PSU almalısın; FSP,ENERMAX,SILVERSTONE VB.
  • Geçmiş olsun. PSU'yu garantiden değiştirmeleri lazım - tabii eğer kullanıcı hatası olduğu kanısına varmazlarsa.
    Garantiden değişimi bekleyemem veya daha kaliteli bir PSU alacağım diyorsanız bütçenizi de belirtin; size daha uygun öneriler verilecektir.
  • FSP BlueStorm II'yi alın. tıklayın

Bu arada, hem güç kaynağım yandı diyorsunuz, hem de hala Feel'in güç kaynağını takayım mı diyorsunuz. Sanırım ders almamışsınız, ilginç.

(Feel PSU'yu takarsanız yine patlar demek istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman9X -- 16 Mayıs 2007; 2:39:42 >

• hocam sesiz psu istiosan fsp al bence ben fsp 400 waat ı kulaniorum gerçek ten süper sesiz ve kaliteli benim makinada hünde 18 saat filan acık genelde oyun oynarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bütçen uyarsa imzamdaki psu'yu alabilirsin süper
  • Sakın pahalı psu alma birader.Parayı sokağa atarsın.ASUS 450W yada o fiyat aralığında Silverstone adam olana çok bile.
  • şu fsp bluestorm2 forumda baya kullanılıyor ve seviliyor sanırım bugün almaysa gidiyorum şimdiden teşekkürler.

birde bir bilgisayarı 20 gün kapatmadan çalıştırmak doğrumu? yoksa 1-2 günde bir kapatmak mı gerekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

FSP BlueStorm II'yi alın. tıklayın

Bu arada, hem güç kaynağım yandı diyorsunuz, hem de hala Feel'in güç kaynağını takayım mı diyorsunuz. Sanırım ders almamışsınız, ilginç.

(Feel PSU'yu takarsanız yine patlar demek istiyorum)

Bu psu nerde kaça satılıyor.Modüler kablosu var mı ? Performasn nasıl acaba.

• Hepsiburada Ve inventusda satılıyor aşa yukarı 150 ytl
  • inşallah cumartesiye geliyor teşekkürler

şu fsp güzel birşeye benziyor dedikleri kadar sessizse çok iyi olacak

buarada sipariş hepsiburada dan
  • bütcen kısıtlıysa en azından antecalmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

inşallah cumartesiye geliyor teşekkürler

şu fsp güzel birşeye benziyor dedikleri kadar sessizse çok iyi olacak

buarada sipariş hepsiburada dan

Hayırlı olsun umarım iyi çıkar.Psu elinize ulaştıktan sonra incelemenizi burada paylaşırsanız alacaklar için akıllarda soru işareti kalmayacaktır (detaylı fotolarla birlikte)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.