Şimdi Ara

Bilgisayarımın Ekran Parlaklığını Değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Monster Abra V13.3 model bilgisayar kullanıyorum

Bugün oyun oynarken aniden şarj aleti soketinden çıktı ve ekran parlaklığı düşerek ekranıma siyah şeritler gelmeye başladı.

Hızlıca bilgisayarımı yeniden başlattım fakat sorunun geçiçi değil kalıcı olduğunu farkettim, ekran parlaklığını arttırmayı deneyince 100 yapsam bile sanki 0 mış gibi oluyor ve %10 parlaklığın üstüne çıkarınca siyah şeritler gelmeye başlıyor. Bu sorun için çözümü olan var mı acaba?

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim
    Regedit çözümünü denedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekranı başka monitore ya da tv ye bağla dene birde.siyah cizgiler olusucak mi bakalim

• Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Boot menüde ve yeniden başlattığımda ekran parlaklığı stabil, hala sanki %0 daymış gibi gözüküyor çünkü arttıramıyorum.
    Tvye bağladığımda ise tv kendi parlaklığına göre ayarlıyor, yine değiştirilemiyor ama daha parlak görünüyor.
    Siyah çizgiler ise %0, %50, %75, %100 ayarlarında çıkmıyor fakat %10-%25 arasındayken sürekli siyah şeritler yanıp sönüyor.
  • harddiskinde 100 gb lik bir yer açıp oraya yeni bir Windows kurup her şeyi güncelleyip driverleri yukleyip deneyebilirsin. biraz ugrastirir ama yazilimsal problemi anlamak için aklıma gelen ideal yöntem. işin bitince de ilk windowsa dönersin. 100gb lik alanı biçimlendirirsin. bu benim yapacağım ilk iş olurdu.

• bilgisayarın güç ayarları ile alakali bir durum da olabilir. güç ayarlarina girip varsayilan ayarlari yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

• Aynısı bugün bana oldu. Yüzdelerine kadar aynı.. Nasıl çözmüştün acaba. Yada çözebildin mi?

Merhaba. Aynı olay bana da olmuştu. Ancak bende bahsedilen siyah şeritler olmuyordu. Cihazım Monster Abra V16.6.1.

Ben sorunu şöyle çözdüm.

Arama çubuğuna hizmetler/görüntü iyileştirme hizmetleri/özellikler kısmına gelip yeniden başlat yapıyorsunuz. Ardından başlama zamanı otomatik-gecikmeli yapıyorsunuz.

Sorun da bunu yapınca düzeliyor. Yeniden başlatmanız gerekebilir.

Sorunu çözerseniz yazın merakta bırakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 10 Temmuz 2021; 12:59:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.