Şimdi Ara

Bilgisayarımın ekran kartı mı değişmiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Casper marka bilgisayarımı teknik sevise vermiştim bakım için... Şimdi bilgisayara format attım sürücüleri yükledim vs.. Fakat ekran kartının sürücüsünü yüklerken "bilgisayarınızda bu sürücüye uygun donanım bulunamamıştır" tarzı bi uyarı verdi. Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarında da "Standart VGA grafik Bağdaştırıcısı" gözüküyor. Halbu ki geforce gt330m ekran kartım vardı!!! Acaba yeniden format atsam falan düzelir mi? Bu sorunla ilgili ne yapmam gerekiyor? Servise geri mi göndermeliyim? Yoksa kaymakamlığa(tüketici haklarını korumaya) şikayet edip dava açabilir miyim? Saygılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• masaüstü olsa belki diyebilirim ama notebook ile çalmaya uğraşmaz kimse ki mahalle bilgisayarcısına değil servise vermişsin

bence driverları falan güzelce kur gpu-z programını indir bakalım ne diyor
  • önerdiğin programı yükledim.. çalıştırdım. GPU: GT215 diyo.. Bunun anlamı değiştirilmiş mi oluyor?
  • hocam laptop'unuzda hem harici hem de onboard ekran kartı var . güç için gt330 u kullanıyordun yüksek ihtimalle . masaüstünde veya batarya ile kullanırken de onboard vga yı kullanıyordur . biraz kurcalayın denetim masasından güç seçeneklerini ve ekran kartının driver'ını
  • gt215 onun çekirdek yapısıdır gpu-z SS atsana buraya bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

hocam laptop'unuzda hem harici hem de onboard ekran kartı var . güç için gt330 u kullanıyordun yüksek ihtimalle . masaüstünde veya batarya ile kullanırken de onboard vga yı kullanıyordur . biraz kurcalayın denetim masasından güç seçeneklerini ve ekran kartının driver'ını

hocam öyle bir durum olmaz çünkü standard grafik bağdaştırıcısı diyormuş

tekrardan format atıp güncel driverleri kurun

tamamen servisin hatası düzgünce kurup vermeleri gerekiyordu
  • Servislere iş bırakılırsa 1920 yılların driverlarını kurarlar tabiki sizin el atmanız lazım ilke önce Sp1 entegreli Windows 7 Ultimate 64 bit kurun sisteminize sonra Anakartınız yada Dizütü bilgisayarınızın sitesine girin internetten kullandığınız işletim sistemine uyumlu olan LAN,ÇİPSET,WİRELESS,AUDİO,REALTEK,BİOS SATA VE USB driverlarını bulup indirin yükleyin sonra gncelleştimeleri kapatın windowsun Crack yapın tamamdır.
    Benim bu söylediklerimi siz yapmanız lazım kırın zencirleri biraz aşın bu işleri sis çözemezseniz servis korkar sonuçta sorumlu tutulur ama yazılımsal hatadan hiç bir makinanın bozulduğunu görmedim.
    Muhtemelen sizin ekran kartınızın driverini bile bulamayan aciz insanlar serviste çalışıyorlar artık çoban misali,
    Bizzat;
    DELL 5110 B41H45 Notebook
    DELL INS. 5110 CORE İ5-2410M 2.30GHZ-4GBDDR3-500GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT525M

Bu sistemi kullanıyorum kendim istediğim gibi yaptım taş gibi sistem dahada hızlandı servisin verdiği windowsta turbo bosst çalışmyordu wireles çalışmıyordu ve kamera bile çalışmamaya başlamıştı malesef benim başıma geldi bişey biliyoruzda yazıyoruz Masa üstü sistemimi daha çok seviyorum ama artık leptobumda fişek gibi oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre37s

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

hocam laptop'unuzda hem harici hem de onboard ekran kartı var . güç için gt330 u kullanıyordun yüksek ihtimalle . masaüstünde veya batarya ile kullanırken de onboard vga yı kullanıyordur . biraz kurcalayın denetim masasından güç seçeneklerini ve ekran kartının driver'ını

hocam öyle bir durum olmaz çünkü standard grafik bağdaştırıcısı diyormuş

tekrardan format atıp güncel driverleri kurun

tamamen servisin hatası düzgünce kurup vermeleri gerekiyordu

valla ev arkadaşımın laptop'unda öyle bişey vardı sanki karıştırdım mı acaba ne bileyim öyle geldi bana da

• Tipik kespır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.