Şimdi Ara

Bilgisayarımı Yeniliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş elimde bulunan sistemimi yeniliyorum sizce uygun olurmu

Anakart : Asus A68HM-K Amd A68H 2400MHz(OC) DDR3 -Yeni alıcam-
    işlemci :intel(r) core(tm) i3 cpu 540 @ 3.07ghz -elimde bulunan işlemci-
    Ekran kartı :MSI GAMING Nvidia GeForce GTX 1050 2GB 128Bit GDDR5 -yeni alıcam-
    Remler: Kingston HyperX Fury Red 4GB 1600MHz DDR3 Ram x2 -yeni alıcam 2 tane-

Sizce Böyle bir sistem nasıl olur birbirine uyum sağlarmı ve önerileriniz nedir şimdiden cevaplarınız içi teşekkürler

• bu sistemi kurmak mantıksız yeni nesil değil ne kadar bütcen var
  • 1300 tl felan ama işlemci iyi gibi. Birde ilerde 2 3 ay sonra da işlemciyi değiştirim para buldukça yükseltsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunSevdalısı -- 16 Temmuz 2017; 13:30:10 >
  • O anakarta o işlemciyi takamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

O anakarta o işlemciyi takamazsınız.

o zaman anakart nasıl bişe seçmem lazım önerin varmı 200 250 arası bu sisteme uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunSevdalısı -- 16 Temmuz 2017; 13:35:45 >
  • OyunSevdalısı O kullanıcısına yanıt
    Lga 1156 soketli bir anakart almanız lazım. H55 çipsetli olabilir. Ancak o anakartları sıfir bulamazsınız. İkinci el bakmanız gerekecektir. Ancak ikinci el piyasasına çok hakim olmadığım için spesifik bir model öneremeyeceğim.

Kısacası LGA 1156 soketli anakart bakın. Çipsetleri şöyle olur:

H55, P55, H57, Q57

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lga 1156 soketli bir anakart almanız lazım. H55 çipsetli olabilir. Ancak o anakartları sıfir bulamazsınız. İkinci el bakmanız gerekecektir. Ancak ikinci el piyasasına çok hakim olmadığım için spesifik bir model öneremeyeceğim.

H55, P55, H57, Q57

benim anakart P7H55-M LX ama bu seferde rem ekrankartı takılmıyor yeni işlemci alsam bu seferde fiyat bayağa yükseleçek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunSevdalısı

quote:

H55, P55, H57, Q57

benim anakart P7H55-M LX ama bu seferde rem ekrankartı takılmıyor yeni işlemci alsam bu seferde fiyat bayağa yükseleçek

Amd Athlon II X4 860K Kaveri 3.7GHz Soket FM2+ 95W İşlemci BUNU EKLESEM OZAMAN 8 GB RAM 4GB YAPSAM İLERDE 4 DAHA ALIRIM OLURMU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.