Şimdi Ara

Bilgisayarımı Nasıl İyileştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda rahat oyun oynayabileceğimi sanıyordum (pek bilgim olmadığından) ama öyle olmadı. 2 oyun yükledim (gta5 ve r6), ikisinide en düşük ayarlarda oynayabiliyorum sadece.. Çok sinir oldum. Oyunları daha rahat oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor. Nasıl bir yol izlemem gerekli, neleri neyle değiştirmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim.

lenovo ideapad 500-15isk 80nt
    windows 10 64 bit
    işlemci: intel core i7-6500u CPU @ 2.50Ghz (4GPUs), 2.6ghz
    8gb ram
    ekran kartı: intel hd graphics 520 - 4gb

• onboard islemci üstündeki ekran kartindan oynuyosunuz. ne bekliyodunuz ki? Oyun oynamak için Masaüstü alın diye boşuna söylenmiyor. Parça değişebiliyor ısınmada soğutucu değişebiliyor notebookta ne degisiyor yeni nesillerde bga islemci geldigi icin islemci degismiyor ekran kartları zaten ona keza mxm3.0 kart kalmadı hepsi anakart üzerinde hdd degisiyor ram degisiyor baskada birsey degismiyor yapilabilecek optimizasyon saglama programlari ile dene sansini.. gerisi hikaye. performans anlaminda eklenebilecek birsey yok. illa oyun oynayacagin diyorsan ya masaüstüne gecicen yada iyi bir ekran karti ve ekran karti istasyonu denilen cihazlardan alip notebookta oyun oynayacaksin.
  • Amacınız oyun oynamaksa ve alınalı çok olmadıysa iade etmeniz daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ek olarak yeni dizüstü cihazlarda fabrika çıkışı RAM lehimlenmiş olarak geliyor bazı cihazlarda, artık piller gömülü geliyor, üstüne su döksen 5 sn içinde pili söküp kurtarma şansın vardı artık oda yok, iyice kapalı sistem oldu, ihtiyacını karşılamadığı anda yenisini almaya zorluyorlar insanları.

• Extreme37 kullanıcısına yanıt
    hocam çift ekran kartı varmış bende. bir şey fark edermi? amd radeon r7 m360
  • hardhungry kullanıcısına yanıt
    Evet harici ekran kartından oynamanız gerekiyor. Kesinlikle etki eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.