Şimdi Ara

Bilgisayarımı internet üzerinden paylaşıma nasıl açarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler konuyu doğru yere açmışımdır umarım .

Sorunumu söyle anlatıcam ; ben bir bilgisayar topluyacağım ssd harddisk olacak işletim sistemi ssd ye kurulacak ve d diskini 1 tb lik bir harddisk koyacagım bu bilgisayarımda hep ofiste açık olarak duracak . ben bu bilgisayarı ayni internete bağlı ılduğum cihazlara paylaşım verebilirim ag üzerinden okuma yazma ws.. hepsini yaparım fakat birde başka bir şehirde olduğum zaman bu bilgilere erişmek istiyorum. bunu yapabilirmiyim yada ne gerekli bunun için ?

şuan tekirdağdayım ofis istanbulda ben instabuldaki ofise erişip cihazın içindeki veriyi almak değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım yada başka bir cihaz önerisi olan var mı ? çok teşekkür ederim şimdiden .

Bilgisayarınıza sabit IP vermelisiniz.

Modem üzerinden PC IP'nize 445 numaralı portu yönlendirin. Size tavsiyem modem üzerinden ve windows firewall üzerinden kural yazın sadece bu port'a gelen bağlantıları kabul etsin. Hatta bağlanacağınız yerin ip'si sabitse onu bile kurala dahil ederek dosyalarınıza localdeymiş gibi \\wanip\paylasim'dan ulasabilirsiniz. Aslında çok sağlıklı bir yöntem değildir, bilginiz olsun..

Ekleme:
    Sürekli lokasyonunuz değişecekse IPSEC VPN'den ziyade SSL VPN destekli bir donanım alarak, güvenlikli bir şekilde açık vermeden bağlantı kurabilirsiniz. Ama bağlanmak istediğiniz lokasyon ve bağlandığınız lokasyon sürekli aynı ise IPSEC VPN destekli bir modem işinizi çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 6 Şubat 2018; 14:11:41 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.