Şimdi Ara

bilgisayarımı açar açmaz alt-rutor.org'a bağlanıyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir iki gündür böyle bir sorunum var.Chrome başlangıç programlarında gözükmemesine rağmen her bilgisayarı açtığımda açılıyor ve alt-rutor.org diye bir siteye girmeye çalışıyor.Nasıl düzeltebileceğimi bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Bir iki gündür böyle bir sorunum var.Chrome başlangıç programlarında gözükmemesine rağmen her bilgisayarı açtığımda açılıyor ve alt-rutor.org diye bir siteye girmeye çalışıyor.Nasıl düzeltebileceğimi bilen var mı?

msconfig -- başlatma o dediğiniz sitenin adı olmalı ondaki tiki kaldırıp yeniden başlatınca düzelir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibisken

quote:

Bir iki gündür böyle bir sorunum var.Chrome başlangıç programlarında gözükmemesine rağmen her bilgisayarı açtığımda açılıyor ve alt-rutor.org diye bir siteye girmeye çalışıyor.Nasıl düzeltebileceğimi bilen var mı?

msconfig -- başlatma o dediğiniz sitenin adı olmalı ondaki tiki kaldırıp yeniden başlatınca düzelir muhtemelen.

başlatma sekmesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gibisken

quote:

başlatma sekmesi

yakın bir zamanda bir program yüklediyseniz o programla gelmiş olabilirmi

• Rome 2'yi alamadığım için zamundadan indirmiştim.Rusça çıkmıştı..Ondan olduysa bile nası düzeltebilirim. @gibisken
  • quote:

Rome 2'yi alamadığım için zamundadan indirmiştim.Rusça çıkmıştı..Ondan olduysa bile nası düzeltebilirim. @gibisken

dediğiniz oyunu yükledikten sonra açılmaya başladıysa , o site ondan kaynaklanıyordur silmekten başka çare yok gibi
    başkada birşey gelmiyor aklıma
  • Oynu da sildim ama bi değişme yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu çözdüm.Regedit'ten girdiği siteyi arattım.Çıkan kaydı sildim ve düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.