Arkadaşlar kamerayı bilgisayara bağladığımdan beri bir sıkıntı var. şöyle anlatayım ; kamerayı bağladığım gün virüs tarayıcım uyarı vermişti ve dosyaları göstermemişti. Bende tarayıcıyı kapatıp öyle aldım dosyaları. ( ama bu işlemi yaptıktan sonra taradım bilgisayarı sorun bulmadı. Vede dosyaları C dolu olduğu için D' ye kopyaladım ) O günden beri bilgisayarımdaki dosyaların adının yanına nokta eklenip uzantısı ekleniyor. Yani resim.jpg notlar.txt , .exe gibi. ayrıca capste attığım gibi görüntüsü silinik dosyalar oluşuyor. Simgesini değiştirdiğim dosyalar tekrar eski haline dönüyor. Mesela NOTLAR adlı dosyamın simgesini Not şeklinde ayarlamıştım ama tekrar öyle dosya görünümüne döndü. İşte bazı şeylerin simgesi bozuk dosya gibi görünüyor. GTAnın göründüğü gibi mesela. Acaba sorun nedir ve ben bu sorunu nasıl düzeltebilirim? ( Format at demeyin. ) http://i.hizliresim.com/1PBqVA.png
bilgisayarıma tıkla. sol üstte düzenle ordan klasör ve arama seçenekleri ordanda görünüm gizli dosyaları gösterme yine aynı yerden bilinen uzantılaı gizle dedinmi olur inşallah.
kmlhyt
kullanıcısına yanıt
Evet çok teşekkür ederim halloldu. :)) peki dosyaların simgelerinin eski haline dönmesi durumu da hallolmuşmudur şimdi ?