Şimdi Ara

Bilgisayarımdaki Ani Kasma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli Arkdaşlar Ben Video Çeken Bir Youtuber'ım. Eskiden Rahatlıkla Videomu Çekerdim. Son Zamanlarda Bilgisayarım Aşırı Derecede Dolmuştu. Bende Format Attım. Sonra Birde Baktımki Ekran Kartımın Adını Görmem Gereken Yerde Microsoft Bilmem Ne Yongası Yazıyor. Driver Güncelle Dediler Bende Ne Olduğunu Bilmiyorum. Şimdi Bu Microsoft Bilmemne Yongası Denen Şey Yüzünden Ne Oyun Oynayabiliyorum Nede Video Çekebiliyorum! Lütfen yardım Edin! Şimdiden Teşekkür Ediyorum...

• Format atacak kadar bilgin olup driver (sürücü) yükleyecek kadar bilgin olmaması ilginç... Neyse bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, madem ki sormuşsun anlatalım:

Sürücü (driver) bilgisayar donanımlarından bazılarının çalışmak için ihtiyaç duyduğu programlardır. Bu sürücülerin çoğu özellikle yeni windows'larda pakete dahil olduğundan pek karşına çıkmaz (ethernet sürücü, ses yongası sürücüsü vs..). Ancak ekran kartlarında durum farklı. Ekran kartı mutlaka ve mutlaka sürekli güncel tutulan bir sürücü yazılımına ihtiyaç duyar.

NVIDIA sürücü
    AMD sürücü

Intel görüntü yongası eski sistemde anakart üzerinde, yeni sistemde işlemci içerisinde bulunan görüntü birimidir ve ekran kartı olmadığında ya da ekran kartına ihtiyaç duyan bir uygulama kullanılmadığında çalışır. Kötü bir şey değil, o olmasa o bilgisayarı biraz zor kullanırdın. Ekran kartı sürücüsü yüklü olmadığı için ekran kartını görmüyor sistem. Dolayısıyla gördüğü görüntü bağdaştırıcısından devam ediyor. Olayın özü bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 3 Şubat 2014; 4:19:45 >

• klasik windows sorunları
    bilgisayarının donanımı istediği kadar iyi ve stabil olsun
    windows yine sorun çıkarır

çözümü mac alıcaksın
  • pc ekran kartını görmuyor olabılır sürücüyü yukledıkten sonra ekran kartını cıkartıp takın yenı donanım bulundu der eger ekran kartı tam oturduysa sorun hallolur ve drıver guncellersın sorun hallolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.