Şimdi Ara

bilgisayarımda Yerel Disk (C:) yi açmaya çalıştığımda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 'autorun.pif' Windows tarafından bulunamıyor.İsmi doğru yazıldığından emin olup yeniden deneyin.Bir dosya aramak için Başlat düğmesine tıklayıp Ara'yı tıklayın.

Arrkadaşlar bu hata nasıl geçer ve c ye nasıl ulaşabilirim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbako -- 7 Ekim 2007; 12:15:55 >

• C üzerinde sağ tuş tıklayıp aç dediğinde açıyormu peki?

Eğer sağ tuş aç dediğinde açılıyorsa Muhtemelen inf dosyası var c sürücüsünün içerisinde. Bi inf tesadüfen atılmış olabileceği gibi inf virüsleri tarafındanda kullanılıyor olabilir.

autorun.pif dediğine görede virüs bu. Forumda inf virüsleri diye arama yap, bunla ilgili bir .bat dosyası vardı onunla tarama yaptır, birde güncellenmiş bir adaware ve antivirüs yazılımı ile tarama yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 7 Ekim 2007; 12:20:03 >
  • * otomatik kullan
    *burda bazı şekiller
    * burda da bazı şekil ve semboller
    *ara
    *aç
    *araştır

sağ tıkladığımda yukarıdaki gibi yazılar çıkıyor.Otommatik kullanın altındaki sembol ve işaretler bi hata gibi
    ama aç ve araştır dediğimde c nin içine ulaşabiliyorum
  • c'yi biçimlendirmen gerek.
    bu da format demek dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tugye yardım...

c'yi biçimlendirmen gerek.
    bu da format demek dostum.

Arkadaşa katılıyorum sen format çek biçimlendir deme. Çünkü C: nin içinde windows var cyi biçimlendirirsen tüm dosyalar silinir buda zaten windows silineceği için format sayılır. Sen format çek
  • arkadaşlar benim sorunu hidden arkadaşın dedeği şekilde hallettim yani formata gerek kalmadı.

teşşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.