Bildirim
Bilgisayarımda klasör problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım edebilecek kimse yokmu ? -
Temiz bir format işini görür veya hiç olmadı googlede araştırma yapabilirsin . -
Google alt üst ettim fakat, böyle bir konuya rast bile gelmedim. -
Sorununuzu biraz daha açık ver görselleştirerek anlatırsanız belki anlıyabilir ve yardımcı olabiliriz. -
Masaüstünde bulunan bazı simgeler alt tarafta bulunan çubukta toplanıyor. Mesela Bilgisayarım Belgelerim Kendi Özel Klasörlerim Bir dosya içinde çalışır durumda fakat klösere tıklıyorum açılmıyor, yada mouse üstünde bekletiyorum ordan bilgisayarıma tıklıyorum öylede açılmıyor. Ama masaüstünden Winamp mediaplayer gibi programlar kusursuz çalışıyor.. -
Alttaki menü çubuğuna sağ tuş özellikler, gelen ekranda da benzer öğeleri gruplandırma ya da win7 için birleştirme olarak seçili hale getirin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hogwarts legacy açılmıyor
- bazı sitelere giremiyorum
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- mouse sol tık çalışmıyor
- no bootable device insert boot disk and press any key
- ekran kaydı alma
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- silinen dosyaları geri getirme
- vram nedir
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X