Şimdi Ara

Bilgisayarımda iki ekran kartı aynı anda mı çalışıyor? (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aygıt yöneticisinde bi nvidianın bir de intelin grafik kartı çalışır durumda görünüyor. İnteli devre dışı bıraktığımda bana yararı veya zararı olur mu? Bilgisayarımda iki ekran kartı aynı anda mı çalışıyor? (YARDIM)

• HD 530 olan İşlemci gpu'su . Diğeri NVDIA'nın 950M laptop gpu'su. Oyunlarda 950M devreye girer.İntel olanı devre dışı bırakırsan normal kullanımda örneğin ; internette gezinirken bile 950m kullanılır . Zararı yok ama devre dışı bırakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRIOYx -- 2 Ocak 2017; 14:26:43 >
  • İnteli devre disi birakirsan pil suresinde bir azalis yasayabilirsin. Tavsiyem sikinti cikartmkiyorsa birak kalsin oyunlarda gtx950m devreye girer zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük işlem gücü gerektiğinde tasarruf için Intel GPU devreye girer otomatik. Gayet normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marsona -- 2 Ocak 2017; 15:48:6 >
  • Zararı pil ile kullanırken anlarsın. Pil süresi azalır. Masaüstünde bile GTX 950M çalışırsa bayağı etkiler pilde çalışma süresini. O yüzden devre dışı bırakmayın. Ama bilgisayara kalıbı bir zararı olmaz devre dışı bırakmanızın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.