meraba arkadaşlar. benim bilgisayarımda mesela youtubeyi açıyorum facebook'a giriyorum sayfayı aşşağı indirdiğimde müzikte hafif kasmalar oluyor. bilgisayarım yavaş çalışıyor yeni formatlamama rağmen cs 1.6 oynuyorum onda bile kasıyor. her ne olmuşsa anlamadım çözemedim bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin kafayı yiyecem yoksaa driverları anakartında ekran kartınında kendi cd'sinden yüklüyorum adobe flash java ws. gerekli olan bütün kurulumları yapıyorum virüs deseniz oda yok hdd low formatladım. programları kurmadan önce flash diski başka bilgisayarda 3 4 defa usb disk security ve kaspersky total orj. antivirüs programı ile tarattım fakat sonuç değişmedi kasmalar devam ediyor bilgisayarımın özellikleri fotoğrafta görüyorsunuz lütfen biri bana yardım etsin
Öncelikle, 1. Hdtune veya benzer bir program ile benchmark+errorscan+health sekmelerine ait tarama resimleri ekleyiniz. 2. Hwmonitor veya benzeri bir program ile işlemci+anakart+hdd+ekran kartı sıcaklıklarını ve voltajlarını ölçüp resimleri ekleyiniz.
Sonrasında bilgisayarınız tek çekirdekli 2,40 ghz. Yaşınıda dikkate alırsak win7 için çokda uygun olduğunu söyleyemeyiz. Şahsi düşüncem minik sayılabilecek kasmaların bilgisayarınız için gayet doğal olduğu yönünde ki test sonuçları gelsin tekrar bir değerlendirelim. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
BİLGİSAYAR FAZLA ISINIYORSA FANINI TEMİZLE YADA RAM YÜKSELT
bilgisayarımın ısısından olacağını zannetmiyorum biostan baktığımda 30 ile 45 arası değişiyor ama buda fazla anormal değildir diye düşünüyorum. akşam gerekli resimleri göndereceğim.