Şimdi Ara

Bilgisayarımda çıkan şüpheli simge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar son birkaç aydır bilgisayarımın sağ alttaki bildirimlerin olduğu yerde yarım saatte bir falan sürekli olarak bu işaret çıkıyor. Bir süre sonra kendi kendine sayısını arttırıyor ve açıkçası artık ramden yediğini, trojen virüsü olduğunu düşünmeye başladım. Ne denediysem bunu silemedim, lütfen yardım edin

• Verilerinizi sağlam bi antivirüs programı ile tarayıp sonra pc ye format atın eser kalmaz!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu simgelerin üzerine gelince herhangi bir yazı geliyor mu veya tıklayınca birşey açılıyor mu

• Birde bu simgeler pc nizde yüklü olan başka bir uygulamaya ait olabilir , ayrıca bu simge çıkınca görev yöneticisinden bak görünüyor mu ayrıntılar sekmesinden bak . Ayrıca combofix veya malwarebytes programları ile taratın

• Hocam üstüne gelince direkt olarak yo oluyorlar ve hiçbir yazı çıkmıyor, görev yöneticisine de birçok kez baktım fakat bulamadım. Avast ile tarattığımda hiçbir şey bulamadı.
  • Bilen varsa yardımcı olabilir mi, hala çözemedim :(
  • Alt + r yapın çalıştır çıktığında ise " msconfing " yazın hizmetler sekmesinden kontrol edin çalışmasını istemediğiniz bir program var mı yada ne bileyim şüpheli olarak gördüğünüz bir program var mı mevcut mu ?

Edit taratmayı combofix yada malwarebytes ile yaptınız mı ? Avast yada nod 32 esetle bulamaz bu tip virüsleri eğer ki virüs varsa , ayrıca program ve özellikler kısmından da kontrol edin sizin isteğiniz dışı yan uygulama olarak kurulmuş bir yazılım olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 31 Ekim 2016; 11:18:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görev yöneticisinde çıkıyor mu bunlar ismi nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.