Şimdi Ara

Bilgisayarımda başkasımı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim internetim bugüne kadar gayet hızlıydı ama bugun eve geldiğimde internetin çok yavas olduğunu gördüm ve internettende hiçbirşey izliyemiyorum acayip yavaşladı. bilgisayarıma format atalı 1 hafta oldu.. yani yeni format attım ve işletim sistemim vista alt tada resim var. Resimdede acıklama yaptım. İnternetim kablolu. Ve binada iki kişi kullanıyoruz modemler öbür evde.. Ama öbür evde ve bizim çevrede ahmet adında kimse yok ve o evdeki pc'nin adıda ahmet değil. Ve onlar nezaman online olurlarsa olsunlar hiçbizaman böyle bi simge felan yoktu. Şimdiden teşekkürler..
    Resim;

• Modem kablasuzmu kablosuzsa senin modeminin şifresini kırmıslar senin modeminden baglanıyorlar internete buda senin yawaslamana neden oluyor
  • ahmet-ahmet kapıdan içeri girmiş habire götürüyor.. şifreni kapmışlar değiştir..
  • başlıkta da belirtirsen ve 2. konuyu aynı sebeple açmazsan forum kurallarına daha uygun olacaktır.
  • Arkadaşım derhal modeme bir reset at ve şifresini değiştir modemini yemişler snn
  • Sifreyi wpa yada wpa2 koy wep i kirarlar.nerden mi biliyorum.ben de kiriyorum ama girmiyorum gunah diye.ama cok zevkli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modeme düzgünce bir wpa şifre koyulabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bende mi Sorun var Forumdamı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyes

Arkadaşlar Benim internetim bugüne kadar gayet hızlıydı ama bugun eve geldiğimde internetin çok yavas olduğunu gördüm ve internettende hiçbirşey izliyemiyorum acayip yavaşladı. bilgisayarıma format atalı 1 hafta oldu.. yani yeni format attım ve işletim sistemim vista alt tada resim var. Resimdede acıklama yaptım. İnternetim kablolu. Ve binada iki kişi kullanıyoruz modemler öbür evde.. Ama öbür evde ve bizim çevrede ahmet adında kimse yok ve o evdeki pc'nin adıda ahmet değil. Ve onlar nezaman online olurlarsa olsunlar hiçbizaman böyle bi simge felan yoktu. Şimdiden teşekkürler..
    Resim;

Selam
    RT-103 isimli öğe sizin modeminizdir. Airties RT-103 ADSL2+ Combo Modem Kablolu modem olduğundan, bu modemden kablosuz ağ çekilmesi imkânsız.

Ama modemler öbür evde diyorsunuz!
    Buna göre zannedersem birde kablosuz modem var bu RT-103 modeme bağlı.
    Eğer öyleyse, kablosuz modeme yeni WPA2 şifresi girin ama öyle 123456789 gibi bir şey değil! Rakam ve harflerden oluşan ve hâttâ modem kabul ediyorsa, özel karakterler ekleyin ve şifreyi not alın bir yerlere..
    Ayrıca kablosuz modemin SID adını değiştirin veya gizleyin ki, karşıdaki kişi sizi tanıyamasın..
    Kolay gelsin..

Not: Diğer kişi sizin bilginiz dışında başka bir kişi ile de interneti paylaşıyorsa, ciddi bir şekilde konuyu tartışın derim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.