Şimdi Ara

Bilgisayarımda 1 haftadır sürekli bi hata oluşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkdada dediğim gibi 1 haftadır bi hata cıkıyor bazen bu 4. oluşu
     Bilgisayarımda 1 haftadır sürekli bi hata oluşuyor

nedir bu önemli bişi mi ve nasıl kurtulurum bundan

• Başlat menüsünden ara seçeneğine Msconfig yazın entere basın sonra çıkan menüden başlatma seçeneğinden açılan programı seçin başlangıçta açılırken artık onu göstermez ama o sorunda güncellemeyle alakalı bir soruna benziyor Ati dosyasıdır gereksiz se kaldırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Başlat menüsünden ara seçeneğine Msconfig yazın entere basın sonra çıkan menüden başlatma seçeneğinden açılan programı seçin başlangıçta açılırken artık onu göstermez ama o sorunda güncellemeyle alakalı bir soruna benziyor Ati dosyasıdır gereksiz se kaldırabilirsiniz.

pc acılınca cıkan bir hata değil genelde pc acıkken video falan izlerken oluyor
  • yardımcı olacak yokmuu!! işler dahada kötüleşmeye başladı
  • bu hatanın genelde 2 nedeni vardır.
    ya ekran kartı arızalıdır yanıt vermeyi keser ekran kartı.
    yada driver sorunudur.

bu 2 sini denemeden ince
    videoya sağtıkla -ayarlar-donanım hızlandırma tikini kapatıp dene. Olmazsa diğer olasılıkları denersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

bu hatanın genelde 2 nedeni vardır.
    ya ekran kartı arızalıdır yanıt vermeyi keser ekran kartı.
    yada driver sorunudur.

bu 2 sini denemeden ince
    videoya sağtıkla -ayarlar-donanım hızlandırma tikini kapatıp dene. Olmazsa diğer olasılıkları denersin.

hocam driver güncelledim şuan görünürde sorun yok şimdi birkaç video izleyip oyun oyniyacağım sonucu bildirrim

EDİT:bu ayarlar falan dediğin yer tam olarak nerde ?

EDİT2:buldum tamam o tik i kapattım da bazen durduk yere veya oyun oynarken de oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 14 Ekim 2011; 23:01:38 >
  • videonun üzerine gel sağ tıkla fare ile "ayarlar" yazar oradan donanım hızlandırma nın tikini kaldır dene bi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

videonun üzerine gel sağ tıkla fare ile "ayarlar" yazar oradan donanım hızlandırma nın tikini kaldır dene bi.

hocam bu sürekli olan bişi değil bazen oluyor bazen olmuyor bende anlamadım ilk oluşunda aradan 3-4 gün geçince bidaha oldu ondan sonaki 2 gün 1 kez oldu bu gün 4 kez falan oldu arada değişiyor
  • tamam galiba düzeldi güncelleyince dün sürekli cıkıyordu bu hata güncelleme yaptım şuan karşıma çıkmadı hala
  • güncellemeleri sık sık yapın...her an bir sorun cıkarabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.