Şimdi ben bunu alsam bildiğim kadarıyla Şu ddr fln önemliymiş benimkinin kaç olduğunu bilmiyorum bu benim bilgisayarıma olurmu olrsa bile iş yaparmı yapmazsa başka önerebiliceğiniz bir şeyler varmı diye sormak istiyorum.
Saygılar Murat Arif Çelik :)
everest programıdan anakart bölümünden anakartın marka modeli gerekiyor ..
indirip kontrol edeblirsiniz ..yada konuya paylaşın yardımcı olalım ..
%90 oranla ddr2 dir. ddr3 takamazsiniz.
seçtiğiniz ram ddr 3 tür büyük ihtimal sisteminize uymayacaktır. dd2 ramleri almanız lazım ordada mhz değerleri vardır anakartınızın modelini söyleseniz çok daha iyi yardımcı olabiliriz. ankartınızın modelinide windowsda çalıştır komutuna dxdiag yazın ve karşınıza gelen ekranda sistem modeli ve sistem üreticisi sekmelerini burdan paylaşın
bilgisayarına gelirsek bilgisayarı ne için kullanacaksınız bu önemlidir oyun için kullanacaksanız o ekran kartını kafadan silmeniz lazım
nıgga adlı arkadaşın verdiği programla anakartın modeline felan baktım şöyle:
Anakart adı:MSI MS-7525 BOSTON
Yoltürü:İntel AGTL+ Yol Genişliği:64 BİT Gerçek Saat 200 MHZ QDR Etkin Saat:800 MHZ Bant genişliği:6400 MB/s
Boş ram slotun var mı? İkinci elden uygun fiyata araştırın.
Everest yada hwinfo programlarından biriyle anakart chipsetine bakarak ddr 2 yada 3 olduğunu öğrenebilirsin, desteklediği max frekansı da göz önüne alarak teknoloji mağazalarının birinden satın alabilrisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme