Şimdi Ara

Bilgisayarıma RAM yetmiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.bilgisayrımda leage of legends oynamak istiyorum fakat 0 fps ile oyun oynanmıyor .Görev yöneticisinden baktıgımda cpu %8 ila 35 arasında değişirken bellek sanki yetmiyormuş gibi geliyor. Acaba yeni bir ram takarsam oyunu oynamam muhtemel mi ? Sıkıntı sadece oyunda değil dizi ilerkende 720p kalitede video takılıyormuş gibi geliyor insana.Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı : atı radion x300/x550/x1050 series 256 mb

• dostum müneccim değiliz tabiki ama yardım istersen bu siteye oyunun ismini yaz hangi oyunu istersen orda sistemin eksiklerini gösterir sana buyur link

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • burak42 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı - ram cok kötü hiç yenilemeyi düşünmediniz hocam heralde :D Ram alırsan 4 gb filan az rahatlar ama ekran kartı cok düşük.
  • Evet turkay11 arkadaşın dediği sitede bir baktım ram ve ekran kartı yetersiz gözüküyor :) . Biraz eski bir bilgisayar ama bu bilgisayar ile guild wars oynamışlığım olduğu için lolu da rahat bir şekilde düşük grafiklerde oynarım sanıyordum.Yanılmışım :) .Yinede yeni bir ram ile denemeyi düşünüyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.