Şimdi Ara

bilgisayarıma format atmak istiyorum ama yerel diskimdeki yedek dosyası silinir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma format atmak istiyorum ama yerel diskimdeki yedek dosyası silinir mi die endişeliyim?
     bilgisayarıma format atmak istiyorum ama yerel diskimdeki yedek dosyası silinir mi

Bilgisayrımdaki bütün önemli dosyaları oraya yedekledim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yedeklerin yereldisk c de görünüyor yani windows kurulu oldugu bölüm formatı windowssun kurulu oldugu bölüme atacagınız için yedekleriniz silinir
  • yedek klasörünü bir flashdiske kopyalayın...
    yeni windows kurmadan recovery bölümü hariç tüm diski silip...
    (C) ve (D) şeklinde iki partitiona ayırın...
    örneğin C=50 Gb., D=200 Gb. (veya kalan boyut ne kadar ise)....
    (C) ye windows kurun...
    önemli bilgilerinizi de (D) de tutun...
    format yanlız (C) ye atıldığı için bilgileriniz korunur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 13 Şubat 2011; 15:27:38 >
  • c ye format atacaksan ve bu yedek klasörün c içindeyse c klasörü komple silineceği için yedek klasöründe gider.

bu durumda yedek klasörünü harici bir depolama aygıtına atacaksın ya da diskinde ikinci küçük bir bölüm oluşturup yedek klasörünü buna atacaksın bu kadar basit.
  • Cdeki Windows dosyalarını program files gibi dosyaları yedekleme çünkü virüs girme olasılıgı cok yüksektir resim müzik vs. belgelerini yerel disk D 'ye yedekle sadece C sürücünü biçimlendir yada Arkadaşın dedigi gibi bir flash disk veya harici hdd ye yedekleyebilirsin bu sefer de c ve d yi silip tekrar 2 tane bölüm oluşturabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulasmakı

Cdeki Windows dosyalarını program files gibi dosyaları yedekleme çünkü virüs girme olasılıgı cok yüksektir resim müzik vs. belgelerini yerel disk D 'ye yedekle sadece C sürücünü biçimlendir yada Arkadaşın dedigi gibi bir flash disk veya harici hdd ye yedekleyebilirsin bu sefer de c ve d yi silip tekrar 2 tane bölüm oluşturabilirsin

kesinlikle katılıyorum. işletim sisteminin kurulu olduğu bölüme yedek çok anlamlı değil. hatta imkanın varsa yedekiçin 2. fiziksel disk kullan. ben şahsen çok önemli dosyalarımı bu şekilde saklıyorum. ama en azından diskibölüp öyle yap yedeği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.