Acer laptop kullanıyorum w10 yüklü, tarayıcı üzerinden kamera açtığımda, film izlediğimde veya resimlere vs. bakarken ne yaparsam bazen kendi kendine resimdeki gibi ekranda ne varsa bu efekti alıyor kendi kendine oluyor kapatıp açınca tarayıcıyı düzeliyor, tarayıcım chrome ilk defa böyle birşey başıma geliyor yardım lütfen.
format at bilgisayarda trojan virisü kaçmış tüm bilgilerine erişirler hemen format
Yazılımsal olabilir. Sürücüleri güncelle sorun devam ederse her şeyin çözümü format
Tarayıcı ile alakalı bir sorun için format mı öneriyorsunuz? trollemeden adam akıllı yardımcı olabilecek var mı? chrome da bir eklenti vs. sebep oluyor desem oda yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Adoring Fan
Tarayıcı ile alakalı bir sorun için format mı öneriyorsunuz? trollemeden adam akıllı yardımcı olabilecek var mı? chrome da bir eklenti vs. sebep oluyor desem oda yok.
hocam trolleme değildi amacım, chrome tarayıcınızı bir silip yeniden yüklemeyi deneyin madem
Ccleaner tarzı bir uygulama ile tarayıcıları ve buna bağlı olan verileri silin . Büyük ihtimal düzelecektir .
Chrome ayarlardan en alttaki gelişmis sekmesi tarama verilerini temizleye basınız
Açılan penceredeki her kutucuğu işaretleyiniz ve temizleyiniz. Üstteki üyenin yazdığı gibi ccleaner ile taratıp temizleyiniz.
Temizlenmezse bu resim çıktığında ctrl+alt delete tuşuna basıp görev yöneticisi işlemler sekmesi altında çalışanlara bakınız yabancı bir program yada uygulama var mı görmek lazım
Merhaba arkadaşlar, hepinize teşekkürler chrome uzantılarda bulunan "luminator" adlı eklenti sanırım buna sebep oluyordu kaldırdım sanırım düzeldi, şimdilik çıkmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme