Şimdi Ara

Bilgisayarım yavaşladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir kere forumda ilk defa konu açtığımı belirtmek istiyorum. Yanlış yere açtıysam özür dilerim şimdiden. Konuma gelmek istiyorum.

Öncelikle birkaç gün önce bilgisayarım hıphızlıydı. Hiç sorun yoktu. Fakat sonradan yavaşlamaya başladı. İşlem yöneticisine baktığımda , sistem boşta olsa bile, CPU kafasına göre inip çıkıyor ve sinir oluyorum. Donanımsal bir hata olacağını sanmıyorum. (Olabilir de) Virüs girmesinden şüpheleniyorum. Format attım kaç defa ama nafile. Hiç etki yapmıyor. Aynı. Lütfen bir çare bulun. Psikoloji sıfır

• ComboFix'i denedim. Pek bir şey anlamadım. Tarama falan yaptı sonunda da text dosyası geldi.http://www.dosya.tc/server14/fddnhL/ComboFix.txt.html Yükledim. Bir bakar mısınız? Bu arada format atıyorum ama hep aynı durum oluyor :( Sistemim de antivirüs mevcut ve CCleaner kullanıyorum. Pek faydaları yok.

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Sistem özelliklerinizi ve kullandığınız sistemi yazarsanız iyi olur.

XP SP3
    Intel Dual CPU E2160 1,80 GHz
    2GB Ram
    Nvidia GeForce 9400 GT 1GB
    150 Gb HardDisk

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Yüklediğiniz bir uygulama sistemi yavaşlatıyor olabilir. Antivirüs taraması yaptırın. Ayrıca sıcaklık değerlerinizi Speedfan programı ile kontrol edin. Disk birleştirme yapmayı unutmayın.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. ASC ile bilgisayarı iyileştirmeye çalışıyorum. Bakalım işe yarayacak mı. Elinizden geleni yaptınız. Sağolun :) Sıcaklık değerlerini de kontrol edeceğim
    Bilgisayarım kapanıyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.