Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM YANIYOR - İşlemci 90 Derece,Hardisk 50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Coretemp32 ve Speedfan programlarına baktım ve işlemcilerin 90 derece ve harddiskin 50 derece olduğunu gördüm. Bilgisayarım HP Compaq 610 (Notebook).
    FAn'a toz kaçmış mı bilmiyorum ama bilgisayar masasının tahtasına elimi değdiremeyecek kadar sıcak oluyor. Şimdi Fan'ın hızını arttırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
    Ve bilgisayar alındığından beri 3 yıl geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih54102

Şuan Coretemp32 ve Speedfan programlarına baktım ve işlemcilerin 90 derece ve harddiskin 50 derece olduğunu gördüm. Bilgisayarım HP Compaq 610 (Notebook).
    FAn'a toz kaçmış mı bilmiyorum ama bilgisayar masasının tahtasına elimi değdiremeyecek kadar sıcak oluyor. Şimdi Fan'ın hızını arttırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Bu değerler oyunda mı masaüstünde mi?
  • Oyunda böyle ama yine de olmaması lazım. Arkadaşta Dell notebook var oyunda 30-40 derece.
    Masaüstünde ise 76 derece işlemci
  • quote:

Şuan Coretemp32 ve Speedfan programlarına baktım ve işlemcilerin 90 derece ve harddiskin 50 derece olduğunu gördüm. Bilgisayarım HP Compaq 610 (Notebook).

quote:

cpu için 95 dereceden sonrası tehlikeli dayanma derecesi 105 110 120 ye cıkarsa yanar işlemci içinse 95 dereceden sonrası tehlike oluşturur 110 dereceye çıkarsa yanar ekran kartı içinde cpu nun aynısıdır
  • quote:

Oyunda böyle ama yine de olmaması lazım. Arkadaşta Dell notebook var oyunda 30-40 derece.
    Masaüstünde ise 76 derece işlemci

masaüstünde 76 derecek çok fazla. fanı kontrol edin.
  • bence fanların ters takılmış olabilir yada 2-3 tane varsa kötü yerlere konulmuştur iyice berbat ediyor olabilir.
    fanın yan kısmında (fan dediğim soğutucudur. power supply filan değil) bi ok var o ok havayı ne tarafa üfleyeceğini gösteriyor.
    yada fanın çok tozluysa dönemiyordur :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrime inanmayan maymun -- 14 Haziran 2012; 19:22:24 >
  • bence biran önce fanı kontrol edin yanar mazallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fanda takılma sorunu yok bilgisayar orijinal zaten. Ama fan yavaş/az dönüyor. İşlemci 90 dereceye çıktığında fanın hızı acayip şekilde artıyor fakat tam olarak soğutamıyor. Şimdi ben ne yapmalıyım?

(Not: Bilgisayarlar için kompak klima var mıdır? )
  • yangın tupu bulundurun yanınızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_skl

bence biran önce fanı kontrol edin yanar mazallah

İşte size soruyorum ne yapayım diye. İnşallah yanmaz . Bu arada işlemci Core 2 Duo,Ekran Kartı Intel Graphics 950(?),Hard disk samsung.
  • Bu arada çok önemli bir Not: "Fan çok hızlı dönse bile dışarıya çok az hava çıkıyor. İlk alındığında da böyleydi (Hp Compaq 610)"
  • bilgisayarın içini açabiliyorsan fanı kontrol et speed fanla ölçme sıkalığı benim işlemciyide -2 derecede göstermişti
  • Hiç laptop'un içini açmadım . Gerçi garanti bitti açayım mı? :D
  • quote:

Hiç laptop'un içini açmadım . Gerçi garanti bitti açayım mı? :D

seninki laptopmuydu
  • bir bak AID 64 extreme ilede sıkcalıkları not alıp buraya koyun tecrüben varsa aç
  • Evet HP Compaq 610 Laptop'tur.
     BİLGİSAYARIM YANIYOR - İşlemci 90 Derece,Hardisk 50
  • aida açılmıyor crack istiyor.
  • AIDA 64 Extreme Edition indir özelden linki atıcam
  • gelen kutunuza bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.