Şimdi Ara

Bilgisayarım usb belleklerin içine kısayol oluşturuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedenini bilmiyorum bir haftadır her taktığım usb bellek bu şekilde açılıyor, kısayola tıklayarak girmem gerekiyor. Kısayolu sildiğimde dosyalarımda siliniyor
     Bilgisayarım usb belleklerin içine kısayol oluşturuyor

• Bilgisayarınıza virüs bulaşmış.. Şuan yüklü olan Eset pek işe yaramamış gibi gozüküyor. Farklı virüs programları ile taratıp temizleyin. Ayrıca AdwCleaner, Malwarebytes' Anti-Malware programları ile de tarama yapmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HaKaN

Bilgisayarınıza virüs bulaşmış.. Şuan yüklü olan Eset pek işe yaramamış gibi gozüküyor. Farklı virüs programları ile taratıp temizleyin. Ayrıca AdwCleaner, Malwarebytes' Anti-Malware programları ile de tarama yapmanızı tavsiye ederim

eset yok o usb disk security, ayrıca mse var ayrıca malwarebytes anti-malware home premium kullanıyorum, virüs olduğuna emin misin? daha ne temizler ki
  • Usb'nizin içindeki herşeyi masaüstüne atın.Daha sonra usb'ye sağ tıklayın ve biçimlendir deyin.Tamam diye devam ederek usb nizdeki virüsü kaldırabilirsiniz.Eğer bilgisayarınızda virüs yoksa.Bilgisayarda virüs var ise Norton İnternet Security'yi öneririm.Bununla bilgisayarınızı temizleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4B3016B4F -- 12 Mayıs 2015; 19:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyuna

Usb'nizin içindeki herşeyi masaüstüne atın.Daha sonra usb'ye sağ tıklayın ve biçimlendir deyin.Tamam diye devam ederek usb nizdeki virüsü kaldırabilirsiniz.Eğer bilgisayarınızda virüs yoksa.Bilgisayarda virüs var ise Norton İnternet Security'yi öneririm.Bununla bilgisayarınızı temizleyebilirsiniz.

Biçimlendirdim yine aynı bendeki söylediğim programlar bulamadı, eve gidince norton dener sonucu yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyuna

Usb'nizin içindeki herşeyi masaüstüne atın.Daha sonra usb'ye sağ tıklayın ve biçimlendir deyin.Tamam diye devam ederek usb nizdeki virüsü kaldırabilirsiniz.Eğer bilgisayarınızda virüs yoksa.Bilgisayarda virüs var ise Norton İnternet Security'yi öneririm.Bununla bilgisayarınızı temizleyebilirsiniz.

Biçimlendirdim yine aynı bendeki söylediğim programlar bulamadı, eve gidince norton dener sonucu yazarım

Tamam.Bekliyorum cevabınızı.

• Combofix ile ilk önce tarat pcyi usb takılı kalsın ve tarama bittikten sonra usb biçimlendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baris4hin

Combofix ile ilk önce tarat pcyi usb takılı kalsın ve tarama bittikten sonra usb biçimlendir.

windows 8.1 de combofix çalışmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.