Şimdi Ara

Bilgisayarım takılıyor yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar bundan 1 hafta kadar önce bilgisayarıma format attım. Format sebebi ise bilgisayarımın bir driverın yanlış yüklenmesiydi (Mavi Ekran hatası alıyordum). Daha sonra bende olan bir windows 7 64 bit usb belleği ile bilgisayarıma format attım. Daha önce 30 a yakın kez kullandım ancak şuanki gibi takılma hiç yaşamadım. İlk format attığımda "Disk read error accoured" diye bir hata aldım restart attım ve bilgisayar başladı hiç bi sıkıntı yoktu taki güncellemeleri indirip driverları yükleyene kadar. Yükledim ve takılmalar başladı. Bir çok forum ve insan bir format daha atmalısın dedi bende denedim ancak nafile hala devam ediyor. Bence bu takılmaların sebebi benim ssd ve hard diskim. Sizce sorun ne bir çözüm bulabilir miyiz ? (Bu arada takılmalar 2-3 dakikada bir özellikle oyunlarda sık yaşanıyor)

• Ssd ve hard'ı değiştir .

Bu arada konu yanlış yerde . Donanım/hardware kısmına açarsan daha çok yardım bulursun .

Sevgiler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedom -- 8 Eylül 2018; 22:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.