Şimdi Ara

Bilgisayarım Reset Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı bazen açtıqımde 10 dk sonra reset atıyor attıktan sonra daha reset atmıyor problem nedir ?

• sıcaklıkda gözle görülür bir sorun varmı? ama tekrar reset atması gerekiyor yazılımsal yada kullandığınız bir program windowsu engelleyebilir format atıp denemenizi tavsiye ederim
  • Format Attım İşe Yaramadı
  • ısı değelerine bak
  • ramleri çıkarıp yuvalarına üfleyin ve ramleri hızlı bir şekilde üstünüze sürtün ve üfleyerek tekrar yuvalarına takın.
  • Formattan sonra da aynı sorun olmuş,bu yüzden yazılımsal değil donanımsal arıza var makinenizde;

*Makinenizin içini açıp bir güzel temizleyin daha sonra havalandırın.
    *İşlemci macununu kontrol edin,kurumuş macun varsa silin daha sonra yeni macun sürüp sıkıca kapatıp kilitleri tekrar oturtup sıkın.
    *Ram slotlarını kontrol edin,hatta ramleri tek tek takıp çalıştırın bazen ramlerden birisi bozuldugu zaman sistemi yeniden başlatmaya ve kasılmasına yol açar.
  • Aida64 programıyla parçaların ısılarına bakın. sadece masaüstü açıkken işlemci sıcaklığı 70-80 derecelerdeyse fan düzgün çalışmıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AIDA 64 EXTRIME ile Baktım Isı Değerleri Normal
  • Ramleri Çıkartıp taktım bi temizledim Şu an Reset Atmadı Ama zaman Gösterecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.