Şimdi Ara

Bilgisayarım Oyunlarda Kasıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım yaklaşık 25 gün önce aldığım bilgisayarım , her oyunda kasma yaşatıyor bana ve bu beni çok rahatsız etmeye başladı...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-f22s1e-b-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-avantajlari,25082.html

Pro Evolution 2012

Warcraft III : Frozen Throne

Counter Strike 1.6

denediğim oyunlar.. Kasma görüntüde yavaşlama oluyor , ekran kartı driveri günceldir..

Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum..

• Laptop fazla ısınıyor olabilir. laptop u oyunlarda kullanırken altı açıkda kalacak şekilde kullanırsanız veya alt tarafına laptoplar için satılan fanlı standlardan koyup kullanırsanız kasılmanın azaldığını hatta gittiğini görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Laptop fazla ısınıyor olabilir. laptop u oyunlarda kullanırken altı açıkda kalacak şekilde kullanırsanız veya alt tarafına laptoplar için satılan fanlı standlardan koyup kullanırsanız kasılmanın azaldığını hatta gittiğini görebilirsiniz.
    Yorumunuz için teşekkür ederim ancak en ufak bir ısınma yok bilgisayar 4 gündür 96 saattir açık en ufak bir ısınma yok :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: évaN

Yorumunuz için teşekkür ederim ancak en ufak bir ısınma yok bilgisayar 4 gündür 96 saattir açık en ufak bir ısınma yok :|

Açık olması birşey değiştirmez. Laptop ve pc sistemleri yük binince ısınmaya başlar. Oyun oynarken bakın bir de ısınıp ısınmadığına sonra dediğime gelirsiniz

Eğer ısınma sorunu yoksa ekran kartınız ayarları desteklemiyordur. Oyunlarda çözünürlüğü 1 veya 2 kademe düşürürseniz oynarsınız gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Açık olması birşey değiştirmez. Laptop ve pc sistemleri yük binince ısınmaya başlar. Oyun oynarken bakın bir de ısınıp ısınmadığına sonra dediğime gelirsiniz

Eğer ısınma sorunu yoksa ekran kartınız ayarları desteklemiyordur. Oyunlarda çözünürlüğü 1 veya 2 kademe düşürürseniz oynarsınız gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    Ya hocam cevapları biraz garip buldum pc yi incelersek hiç sorunsuz oynamanız gerekir çünkü ben de 256mb ekran kartlı 1 gb ramli p4 kasa var o bile fıstık gibi oynatıyor w3 ü sorun arkaplanda çalışan uygulamalardır.Bak varsa virüs tarayıcı felan kapat onları öyle dene o pc ile çok iyi sonuçlar alırsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Ya hocam cevapları biraz garip buldum pc yi incelersek hiç sorunsuz oynamanız gerekir çünkü ben de 256mb ekran kartlı 1 gb ramli p4 kasa var o bile fıstık gibi oynatıyor w3 ü sorun arkaplanda çalışan uygulamalardır.Bak varsa virüs tarayıcı felan kapat onları öyle dene o pc ile çok iyi sonuçlar alırsın zaten.

Alıntıları Göster
    nasıl çalıştırmıyor?pardon yeni aklıma geldi vaıo serisi fazla ısınır ekran kartını çok beğendim.oyun oynarken directx moduna geçtiğine emin misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozukpcbenimki

nasıl çalıştırmıyor?pardon yeni aklıma geldi vaıo serisi fazla ısınır ekran kartını çok beğendim.oyun oynarken directx moduna geçtiğine emin misin?

En ufak bir ısınma sorunuyla şu saniyeye kadar karşılaşmış değilim , ancak ve ancak directx moduna geçtiğne emin değilim nasıl geçecek ?
  • quote:

quote:

En ufak bir ısınma sorunuyla şu saniyeye kadar karşılaşmış değilim , ancak ve ancak directx moduna geçtiğne emin değilim nasıl geçecek ?

Alıntıları Göster
    arkadaşım ekran kartının güzel bir özelliği var sürekli çalışıp pil performansını düşürmez onun yerine tespitettiği uygulamalarda devreye girer ve onlarda ekran kartını kullanmış olursun yalnız bazı durumlarda bu işlemi kendi otomatik olarak yapmıyor

sen kasyor dediğin bir uygulamanın exesini

masa üstüne sağ tuş-----nvıdıa denetim masasına tıkla orda bi ayar var adını hatırlayamıorum şimdi bi bölüm var exeyi gösteriyorsun ve yuksek performanslı işlemci ile çalırtır diye bi yer vardı sanırım dene bakalım bi

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

arkadaşım ekran kartının güzel bir özelliği var sürekli çalışıp pil performansını düşürmez onun yerine tespitettiği uygulamalarda devreye girer ve onlarda ekran kartını kullanmış olursun yalnız bazı durumlarda bu işlemi kendi otomatik olarak yapmıyor

sen kasyor dediğin bir uygulamanın exesini

masa üstüne sağ tuş-----nvıdıa denetim masasına tıkla orda bi ayar var adını hatırlayamıorum şimdi bi bölüm var exeyi gösteriyorsun ve yuksek performanslı işlemci ile çalırtır diye bi yer vardı sanırım dene bakalım bi

Alıntıları Göster
    yeni nesil notebooklarda çift ekran kartı mevcut biri intel diyeri nvidia veya ati olabılıyor bunları aktıf etmek elımız de masaustunu sag tıklamada zaten performans yukselt secenegı cıkıyor

• quote:

quote:

oyuna girerken ekran gidip geliyormu ? directx moduna geçmezse oyun oynamayamazsın zaten
  • quote:

quote:

quote:

oyuna girerken ekran gidip geliyormu ? directx moduna geçmezse oyun oynamayamazsın zaten

Alıntıları Göster
    oyuna ilk girdiğin anda yani 5-10 dk rahat oynayabiliyorsan ısıdandır.ama hiç rahat oynayamıyorsan kart direcxt moduna geçmiyordur.

• quote:

oyuna ilk girdiğin anda yani 5-10 dk rahat oynayabiliyorsan ısıdandır.ama hiç rahat oynayamıyorsan kart direcxt moduna geçmiyordur.

Alıntıları Göster
    Aynı şey bendede olmuştu fakat ben ekran kartını sökmüştüm undergrand 2de bile kasıyordu 4gb ram olmasına rağmen. Ekran kartını takınca sorunlar çözülmüştü şimdi oyunları sorunsuz oynuyorum. Senin bilgisayarada ekran kartı dicemde bilmiyorum ekran kartında kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 21 Ekim 2011; 16:07:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Aynı şey bendede olmuştu fakat ben ekran kartını sökmüştüm undergrand 2de bile kasıyordu 4gb ram olmasına rağmen. Ekran kartını takınca sorunlar çözülmüştü şimdi oyunları sorunsuz oynuyorum. Senin bilgisayarada ekran kartı dicemde bilmiyorum ekran kartında kötü değil.

Alıntıları Göster
    451 MESAJ ATMIŞSIN EKRAN KARTINI SÖKÜNCE NASIL GÖRÜNTÜ ALDIN?BİLEREK Mİ YAZDIN?
  • quote:

451 MESAJ ATMIŞSIN EKRAN KARTINI SÖKÜNCE NASIL GÖRÜNTÜ ALDIN?BİLEREK Mİ YAZDIN?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar o seçenekleri nasıl yapacağımı biri tam olarak anlatırsa çözüm üretebiliriz.
  • quote:

Arkadaşlar o seçenekleri nasıl yapacağımı biri tam olarak anlatırsa çözüm üretebiliriz.

Alıntıları Göster
    ya arkadaşım adobe photosop a falan girince sağda win7 görünümü visual basic olarak değiştirdi diye
    yazı çıkıyormu?arkadaşın biri arkaplan uygalamalarındandır demiş o pc antivirüs taratırken
    bile w3 ü oynar.
    mesaj ata ata konuyu güncel yaptık

• quote:

ya arkadaşım adobe photosop a falan girince sağda win7 görünümü visual basic olarak değiştirdi diye
    yazı çıkıyormu?arkadaşın biri arkaplan uygalamalarındandır demiş o pc antivirüs taratırken
    bile w3 ü oynar.
    mesaj ata ata konuyu güncel yaptık

Alıntıları Göster
    Ekran Kartiniz Optimus Teknolojisine Sahip. Oyun Sİmgesine Sağ Tıklayın Grafik İşlemciyle Çaliştir Seçeneğinden

Nvidia Seçin Bİrde Böyle Deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR

Ekran Kartiniz Optimus Teknolojisine Sahip. Oyun Sİmgesine Sağ Tıklayın Grafik İşlemciyle Çaliştir Seçeneğinden

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeNccLuBeR

Alıntıları Göster
    Arka planda cpu harcayan veya harcamayan gereksiz tüm programları kapat.Tüm driverleri kontrol et.
    aygıt yöneticisinden

Ccleaner ile başlangıcdaki gereksiz prog kapat dicem ama pc özellikleri iyi bence sorunun ısınma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ome r

Arka planda cpu harcayan veya harcamayan gereksiz tüm programları kapat.Tüm driverleri kontrol et.
    aygıt yöneticisinden

Ccleaner ile başlangıcdaki gereksiz prog kapat dicem ama pc özellikleri iyi bence sorunun ısınma.

Alıntıları Göster
    Bunu (F22S1E) almayı düşünüyorum ama ekran kartı ve ses konusunda şikayetler okudum. Ancak diğer özellikler cezbedici: tuş aydınlatmalı klavye, usb 3.0, bluray yazıcı, 7200 rpm HDD, 1920x1080 ekran,8 GB ram. Nasıl sizce? Bir de beraberinde verilen çanta nasıl, sony mi yoksa noname mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Bunu (F22S1E) almayı düşünüyorum ama ekran kartı ve ses konusunda şikayetler okudum. Ancak diğer özellikler cezbedici: tuş aydınlatmalı klavye, usb 3.0, bluray yazıcı, 7200 rpm HDD, 1920x1080 ekran,8 GB ram. Nasıl sizce? Bir de beraberinde verilen çanta nasıl, sony mi yoksa noname mi?

Alıntıları Göster
    benim pc özelikleri
    HP
    İntel (D) Core (TM) İ5 -2400 CPU @3.10 Ghz
    RAM 4 GB
    Ayrılmış video belleği 1024

oyunalr kasıyor

iki ekran kartım var bunalar ise
    ATİ VE İntel

Lütfen yardım edin acil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.