Şimdi Ara

Bilgisayarım Oyun Bilgisayarı Ama Oyunları Açmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende Toshiba Qosmio x870-14N var.Yaklaşık 3-4 gün önce bilgisayarıma format attırdım ve win7'ye çevirttirdim.Formattan sonra eve geldiğimde oyunları direkt kurdum ve kurduğum oyunu açmak istediğimde açılmadı.En az 4-5 tane oyun indirdim ya bir tanesi bile mi açılmaz , yok açılmadı. Yardım edin arkadaşlar bu pcyi ben oyun için aldım oyun oynayamayacaksam ne yapayım ben bunu bu saatten sonra.

Pc'nin sistem özellikleri;

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 670M

İşlemci: İntel(R) Core (TM) i7-3630QM Cpu @ 2.40GHz 2.40 GHz

RAM: 16,0 GB ( kullanabilir miktar: 15,9)

Sistem türü:67 bit

• Dostum böyle bir bilgisayarın açamama gibi bir sorunu olamaz Büyük ihtimal oyunların kurulumunda bir hata vardır ya da eksik bir program, güncellenmemiş bir şey vardır. Sorunun tam olarak ne olduğunu yazar ya da gösterirsen daha çok yardımcı olabiliriz
    Kalbi Hacize Verdim Oysa Borçlu Sendin!
  • acaba genel olarak .exe uzantılı dosyaları açmama sorunu olabilir mi?

başka bir cd ile tekrar format atmanızı tavsiye ederim.
  • Sniper Ghost Warrior 2 açmaya çalışıyorum böyle bir hata alıyorum kafayı yiyecem. Önceden oynadığım oyunlar şimdi açılmıyor. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim. Mesaj atan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum ilgilendikleri için.
     Bilgisayarım Oyun Bilgisayarı Ama Oyunları Açmıyor!
    YUSUF DOĞANGÜNEŞ
  • Dostum sorun ekran kartında görünüyor
    Ekran kartını guncelleyebilirsin
    Güncellemek için driver booster programını kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yusuf Doğangüneş kullanıcısına yanıt
    Kardeşim fikrin için teşekkür ederim fakat güncel zaten kontrol ettim.
  • Ekran kartı modelinin "M" ile bittiğini düşününce, dizüstü olduğu görülüyor. Ayrıca, görünüşe göre, sistemin oyunları Nvidia ekran kartı ile değil, anakart üzerinde tümleşik olan ekran kartı ile açmaya çalışıyor. Bu yüzden, önce anakart chipset driverınızı, ardından tümleşik ekran kartınızın driverını (büyük ihtimal Intel), ardından Nvidia ekran kartınızın driver ını kurun. Çözülmezse, her iki ekran kartınızın sürücülerini kaldırın, ardından önce Intel sonra Nvidia ekran kartınızın sürücülerini kurun. Ayrıca, ilk etapta bilgisayarınızın üretici firmasının sitesindeki sürücüleri indirip kurmanız, problem çıkma ihtimalini düşürecektir.

Hayırlı günler.
    Teşekkür ederim sorun çözülmüştür format attığım yere götürdüm dediğiniz gibi çıktı intel'i yüklememiş ordan kaynaklıymış problem. Yükledi halloldu sorun ilginiz ve alakanız için hepinize teşekkür ederim.

İyi günler,hayırlı cumalar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.