Şimdi Ara

ipadde pc oyunları çalışır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İPADDE PC İÇİN YAPILMIŞ İNTERNETTEN İNDİRDİĞİMİZ OYUNLAR ÇALIŞIR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Orijinalden alıntı: bulo206

Çalışır dostum. Exe dosyasını direk ipad'e atıp çift tıklayıp kuracaksın tamamdır. Şuan crysis 3 kurdum oynuyorum.

+1 Gayet basit.

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Çalışır dostum. Exe dosyasını direk ipad'e atıp çift tıklayıp kuracaksın tamamdır. Şuan crysis 3 kurdum oynuyorum.

+1 Gayet basit.

böyle soruya böyle cevap yakışır

• Evet evet calisir, hatta adamlar asmis oyunu kurmadan bile oynayabiliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zippo90 -- 27 Mart 2013; 22:50:37 >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZDE KALKACAK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNLAR TAM EKRAN ÇALIŞMIYOR...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xbox 360,ps 3,pc,psp,nintendo felan her şeyi oynayabilirsin

Orijinalden alıntı: zippo90

Ben şuan ps3 oyunları oynuyorum God Of Ascension bitmek üzere

Warı eklemeyi unuttun hocam.

Orijinalden alıntı: fuqollo

Ne saçmalıyonuz ne exe ne iso. Kısayolu attım ben kasmadan oynuyorum

Hangi oyun hocam kaç fps msaa kaç x ben Crysis 3 ultra 60 fps alıyorum. Uff keşke benim pc kaldıraydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bankai20 -- 27 Mart 2013; 22:45:57 >

Orijinalden alıntı: huso-1999

quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Ben şuan ps3 oyunları oynuyorum God Of Ascension bitmek üzere

Warı eklemeyi unuttun hocam.

War mı yok mu belli değil

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZDE KALKACAK!
  • Ben browser üzerinden God of War oynuyorum iPad'de. Ancak internet istediği için bende iso dosyasını atmayı düşünüyorum..

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bu forum çoluk cocuk dolmuş. Soru sormuş dalga geçiliyor. Herkes anasının karnından tabletle doğmadı. Herkes her bilgiye sahip olacak değil.

Şahsen kendi adıma cevap vereyim
    1-27 yaşındayım
    2-Mesleğimi buradakiler az çok bilir (ifşa etmeyeyim de çok merak edersen pm den sor)
    3-Forumun içine ettiniz çöplüğe çevirdiniz be kardeşim. Buradaki arkadaşlar dalga geçmemiş, protesto etmiş. Bunu göremiyorsan diyecek bir şey yok.
    4-Bugün bu soruyu soran arkadaşlara yarın yenileri eklenir ps3 oyunları çalışıyormudan ipadde ekmek kızartılıyormuya kadar gider.
    5-Hiç kimse anasının karnında bilgiyle doğmadı. Buradaki herkes okuyarak, araştırarak öğrendi. Saçma sapan sorularla değil.

Ekleme 1: Sizi tenzih ederim. Lütfen laflarıma darılmayın.
    Ekleme 2: Benden daha cahil olamazdı soruyu soran arkadaş. Fakat zaman harcayarak, araştırarak öğrendim. (Küçük bir anektod: Ben ismini bile bilmiyordum bu şeylerin o kadar ki cahildim bu konuda var hesabını sen yap)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 28 Mart 2013; 0:19:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bu forum çoluk cocuk dolmuş. Soru sormuş dalga geçiliyor. Herkes anasının karnından tabletle doğmadı. Herkes her bilgiye sahip olacak değil.

Şahsen kendi adıma cevap vereyim
    1-27 yaşındayım
    2-Mesleğimi buradakiler az çok bilir (ifşa etmeyeyim de çok merak edersen pm den sor)
    3-Forumun içine ettiniz çöplüğe çevirdiniz be kardeşim. Buradaki arkadaşlar dalga geçmemiş, protesto etmiş. Bunu göremiyorsan diyecek bir şey yok.
    4-Bugün bu soruyu soran arkadaşlara yarın yenileri eklenir ps3 oyunları çalışıyormudan ipadde ekmek kızartılıyormuya kadar gider.
    5-Hiç kimse anasının karnında bilgiyle doğmadı. Buradaki herkes okuyarak, araştırarak öğrendi. Saçma sapan sorularla değil.

Ekleme 1: Sizi tenzih ederim. Lütfen laflarıma darılmayın.
    Ekleme 2: Benden daha cahil olamazdı soruyu soran arkadaş. Fakat zaman harcayarak, araştırarak öğrendim. (Küçük bir anektod: Ben ismini bile bilmiyordum bu şeylerin o kadar ki cahildim bu konuda var hesabını sen yap)

Yaptığına kılıf bulmaya calışma bence zira komik oluyorsunuz.
    Ben bir haftadır konuları okuyorum ve daha bugün ipad4 siparişi verdim. Bir süredir de yaklaşık 2 ay iphone kullanıyorum. Diyeceğim başlığı görünce trolluk icin açılmıştır diye hiç geçirmedim içimden.
    Bilginin de zekatı olur, sen vermezsen verecek çıkar ama sizin yaptığınız bunu engellemek.

• bu soruyla dalga geçilmeyip ne yapılır acaba ?

IOS işletim sistemli bir tablette PC oyunu oynatacak arkadaş,mobil versiyonda değil tam sürüm istiyor

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • ben doğru bilgi vermek istiyorum.bağzı pc oyunlarını oynuyabiliyoruz yanılmıyorsam gameloft yapiyor oyunları ve bu oyunlar paralı.GTA 3 GTA vice city,Batman Arkham City Nova 3 şimdilik aklıma gelen oyunlar bunlar parasını verirseniz oynuyabiliyorsunuz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.