Şimdi Ara

bilgisayarım klasöründeki nesneyi silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia cep telefonundan fotoğraf yüklemek için cdsini tanıtmıştım bilgisayra bilgisayarım kısmında nokia phone browser diye bi bölüm oluştu sonra yüklediğim herşeyi program ekle kaldırdan kaldırdığım halde bu bilgisayarım kısmındaki (nokia phone browser ) hala duruyor hiç bi şekilde silemedim bunu yardımınızı bekliyorum

• birde unlocker programıyla dene
  • nokia pc suit le beraber o cd başka programlarda kuruyor onları da kaldırdıgına emin misin? (yazmışsın ama bi hatırlatayım dedim)olmasa tekrar programı yukle ve sil silerken hata oluşmus olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssmartboy

nokia pc suit le beraber o cd başka programlarda kuruyor onları da kaldırdıgına emin misin? (yazmışsın ama bi hatırlatayım dedim)olmasa tekrar programı yukle ve sil silerken hata oluşmus olabilir.

maalesef cd ve telefon bi arkadaşımındı onu artık almam mümkün değil yani tekrar yükleyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihbudak -- 3 Mart 2008; 2:26:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

birde unlocker programıyla dene

unlocker programı hangisi bilmiyorum
  • güvenli kipte açıp kaldırmayı deneyin ve silin ve ms dos kipinde silmeyi deneyin kesin çözümdür msdostan silin dosyayı sonra geri kaln herşeyi program filesten temizlersiniz
  • program files te herhangi bişey yok zaten sadece bilgisayarım klasörünü açtığımda simgesi silinmiş bir nokia phone browser yazısı var bunu kaldıramıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRaSTeRo

güvenli kipte açıp kaldırmayı deneyin ve silin ve ms dos kipinde silmeyi deneyin kesin çözümdür msdostan silin dosyayı sonra geri kaln herşeyi program filesten temizlersiniz

ms-dos da nasıl siliniyor ben bilmiyorum o işlemi
  • .
  • Bu gibi sorunlar için Bilgisayarda arada bir ve program kaldırma sonrası artıkların temizlenmesi için, temizlik programları kullanınız.
    Ace Utilities, xp manager, vista manager, tune up utilities, diye uzar gider.
    bu programlar gereksiz artıkları büyük oranda temizler.
  • bence arkadaşın söylemek istediği hdd ye kayıtlı bir nesne değil örneğin bilgisayarımın içinde c: d: var ya onun aşşasında kamera kurulumunda kamerayı gösteriyor bazı programlarda ; programın kendisi kalkıyor fakat c: deki o nesne anlamsız şekilde oraya yapışıyor arkadaşın demek istediği bu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

bence arkadaşın söylemek istediği hdd ye kayıtlı bir nesne değil örneğin bilgisayarımın içinde c: d: var ya onun aşşasında kamera kurulumunda kamerayı gösteriyor bazı programlarda ; programın kendisi kalkıyor fakat c: deki o nesne anlamsız şekilde oraya yapışıyor arkadaşın demek istediği bu sanırım

evet arkadaşım aynen dediğin gibi bi durum ne yapsam silinmiyor nasıl bişeyse program ekle kaldırdan kaldırdım bütün dosyalarını sildim ama aynı dediğin gibi C , D, Kamera gibi bölümde Nokia Phone Browser yazan bi simge var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.