Şimdi Ara

Bilgisayarım kendi kendine programlar yükluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarim kendi kendine programlar yukluyor.Bi tane program yuklemek isterken yanlis linke bastim virus bulasti.Nasil temizleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle açıksa sistem geri yükleme yapabilirsin 1-2 gün geriye sarabilirsin

-Program ekle kaldırdan yüklenen program gözükmüyor mu? Varsa oradan kaldır
    -Antimalwarebyter programı oldukça güçlüdür indirip taratabilirsin
    -Ayrıca web virüsleri içinde AdwCleaneri indirip taratman tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Öncelikle açıksa sistem geri yükleme yapabilirsin 1-2 gün geriye sarabilirsin

Virus 1-2 haftadır var işe yararmı sistem geri yükleme?Programları ekle kaldirdan goruyorum kaldiriyorum ama tekrar yukleniyor.Diğer önerilerinizi deniyecem teşekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 22 Kasım 2015; 17:06:30 >
  • Hocam bilgisayar kendi kendine program yüklemez. Program kurarken mutlaka dikkat edin. Bir yerde size şu programları yüklüyorum diyor aslında ama siz görmüyorsunuz. O yüzden program yüklerken hızlı hızlı geçiş yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Öncelikle açıksa sistem geri yükleme yapabilirsin 1-2 gün geriye sarabilirsin

Virus 1-2 haftadır var işe yararmı sistem geri yükleme?Programları ekle kaldirdan goruyorum kaldiriyorum ama tekrar yukleniyor.Diğer önerilerinizi deniyecem teşekkurler.

ozaman 2-3 hafta geriye sarmayı denemelısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapperKabus

Hocam bilgisayar kendi kendine program yüklemez. Program kurarken mutlaka dikkat edin. Bir yerde size şu programları yüklüyorum diyor aslında ama siz görmüyorsunuz. O yüzden program yüklerken hızlı hızlı geçiş yapmayın.

Onlara dikkat ediyorum.Ama bu başka bişey bilgisayara virus bulasti.İnternet acikken kendi kendine program indirip yukluyor bide Chromeda herhangi bir linke tikladigim zaman başka site aciyor yeni sekmede.

• Anladım hocam. O zaman arkadaşın dediği gibi Antimalwarebyter programını deneyebilirsin. ComboFix veya Junkware Removal Tool'u da deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Kendi Kendine Kapanıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky ve malwarebytes kurup sistemi tarat.

• quote:

Orijinalden alıntı: RapperKabus

Anladım hocam. O zaman arkadaşın dediği gibi Antimalwarebyter programını deneyebilirsin. ComboFix veya Junkware Removal Tool'u da deneyebilirsiniz.

Combo fix windows 8.1 için var mı?

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Sizin 8.1 miydi, pardon. Maalesef yok ya.
  • manuel şekilde program kaldırdan değilde iobit in piyasadaki uninstaller programını deneyebilirsin faydası olabilir programı kaldırmakla kalmıyor inine girip registry kayıt defterindeki artıkları dahi temizliyor denemelisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acilinbendoktorum_

manuel şekilde program kaldırdan değilde iobit in piyasadaki uninstaller programını deneyebilirsin faydası olabilir programı kaldırmakla kalmıyor inine girip registry kayıt defterindeki artıkları dahi temizliyor denemelisin

Deneyeceğim teşekkürler.

• Sistem geri yukleme yaptim sonucu soylerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.