bu bayağı uğraştırıcı bir iş ben bile dosya öznitelikleri konusunda çok şey bilmeme rağmen uğraştırmıştı. dosyanın özelliklerinde güvenlik seçeneklerini biraz karıştırman lazım çünkü ezbere değil o an yaptığımda becerebiliyorum burda anlatamam beceremem yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60 İşe yaramadı
Selam Anlaşıldığı üzre, Windows'u yükselt seçeneği ile kurduğunuzdan önceki Windows, Windows.old klasörü olarak değiştirilir ve içinde bulunan bazı dosyalar sistem tarafından kullanılır. Bir şekilde silmiş olsanız da, sistem çalışmayacağı gibi, çalışsa dahi çoğu sorunları da birlikte getirecektir.
Yeni Windows kurmanız en doğru olanıdır. Ama yükselt yapmadan format yaparak kurmalısınız tabii ki.. Bilginize ve kolay gelsin..
Nasıl işe yaramaz. Sistemden bağımsız olarak CD den açılış yapıyorsunuz arka planda çalışan HDD ile bağlantılı hiç bir dosya yok. C'ye format bile atabilirsiniz mini xp ile açtığınızda. Sadece size silmek için yetki ile ilgili bir ayar isteyebilir o da çok zor bir ayar değil. Ama HDD den açılmış halde iken kesinlikle silemezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: SeYYaH-1
Nasıl işe yaramaz. Sistemden bağımsız olarak CD den açılış yapıyorsunuz arka planda çalışan HDD ile bağlantılı hiç bir dosya yok. C'ye format bile atabilirsiniz mini xp ile açtığınızda. Sadece size silmek için yetki ile ilgili bir ayar isteyebilir o da çok zor bir ayar değil. Ama HDD den açılmış halde iken kesinlikle silemezsiniz.
Dostum write-protected dedi.
usb de yapıyodum da hdd ne biliyim beceremedim açıklarsan yaparım
CD'den boot edin.Mini xp ile açın
cmd ile komut satırına gelin. cd\ komutu ile windows.old klasörünün olduğu yere gelin.
c:\ attrib -s -w -h windows.old
del /q /f windows.old
Bu komutların ardından silinmesi gerekir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme