Şimdi Ara

Bilgisayarım izin istiyo veriyorum dinlemiyor. (TRUSTED İNSTALLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows.old u silmek için bi program önerebilir misiniz.

Unlocker denedim ama çalıştıramadım.

• Hiren's boot cd indirip cd ye yazdırın. CD den boot edip, mini xp ile açılış yapın. İstediğiniz her türlü değişikliği yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Hiren's boot cd indirip cd ye yazdırın. CD den boot edip, mini xp ile açılış yapın. İstediğiniz her türlü değişikliği yapabilirsiniz.

595 mb.

http://www.warezturkey.net/program/16916-hirens-bootcd-v151.html

Bunu mu indiricem sadece yoksa ayrıca bir mini xp daha indiricek miyim
  • quote:

http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.15.2.zip

Kendi adresinden indirin.

İşe yaramadı

• bu bayağı uğraştırıcı bir iş ben bile dosya öznitelikleri konusunda çok şey bilmeme rağmen uğraştırmıştı. dosyanın özelliklerinde güvenlik seçeneklerini biraz karıştırman lazım çünkü ezbere değil o an yaptığımda becerebiliyorum burda anlatamam beceremem yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
    İşe yaramadı

Selam
    Anlaşıldığı üzre, Windows'u yükselt seçeneği ile kurduğunuzdan önceki Windows, Windows.old klasörü olarak değiştirilir ve içinde bulunan bazı dosyalar sistem tarafından kullanılır. Bir şekilde silmiş olsanız da, sistem çalışmayacağı gibi, çalışsa dahi çoğu sorunları da birlikte getirecektir.

Yeni Windows kurmanız en doğru olanıdır. Ama yükselt yapmadan format yaparak kurmalısınız tabii ki..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl işe yaramaz.
    Sistemden bağımsız olarak CD den açılış yapıyorsunuz arka planda çalışan HDD ile bağlantılı hiç bir dosya yok. C'ye format bile atabilirsiniz mini xp ile açtığınızda. Sadece size silmek için yetki ile ilgili bir ayar isteyebilir o da çok zor bir ayar değil. Ama HDD den açılmış halde iken kesinlikle silemezsiniz.
  • quote:

Nasıl işe yaramaz.
    Sistemden bağımsız olarak CD den açılış yapıyorsunuz arka planda çalışan HDD ile bağlantılı hiç bir dosya yok. C'ye format bile atabilirsiniz mini xp ile açtığınızda. Sadece size silmek için yetki ile ilgili bir ayar isteyebilir o da çok zor bir ayar değil. Ama HDD den açılmış halde iken kesinlikle silemezsiniz.

Dostum write-protected dedi.

usb de yapıyodum da hdd ne biliyim beceremedim açıklarsan yaparım
  • CD'den boot edin.Mini xp ile açın

cmd ile komut satırına gelin.
    cd\ komutu ile windows.old
    klasörünün olduğu yere gelin.

c:\ attrib -s -w -h windows.old

del /q /f windows.old

Bu komutların ardından silinmesi gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.