Bilgisayarımı Açıyorum o kadar kasıyor ki windows Gezgini Hata veriyor bazen Avast free antivirüs ile taradım virüs yok malwarebytes ile taradın virüs yok COMBOFİX ile taradım gene virüs yok ısınma sorunu yok sistem fanları düzgün çalışıyor toz yok Format ocakta atmıştım tekrar atıyımmı ne önerirsiniz
format at windows 7 ultimate yükle ve programları yüklerken dikkat et bazıları Run the program When windows start yazısı olur ona tik koyma yani demektir ki bilgisayar açıldığında programda başlasın programlar bu şekilde artınca açılış sıkıntılı olur.
çalıştıra msconfig yaz. başlatmaya gel ordan gereksiz programları iptal et. hizmetlerden de gereksizleri iptal et. makineye reset at işlem tamamdır.
Kardeş Dediğini Yaptım Baya Hızlandı Pc ama genede Kasıyor Bazen Çekimmi Formatı 4 ay oldu atmayalı zararı varmıdır şimdi atarsam
quote:
Orijinalden alıntı: erol61
Kardeş Dediğini Yaptım Baya Hızlandı Pc ama genede Kasıyor Bazen Çekimmi Formatı 4 ay oldu atmayalı zararı varmıdır şimdi atarsam
kaspersky veya kaliteli bir virüs programıyla tarama yaptır. sistemi geri yükleme yap. olmazsa format atarsın