Şimdi Ara

Bilgisayarım hacklenmiş olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu tam olarak nereye açacağımı kestiremedim o yüzden buraya açıyorum onun için kusura bakmayın. Konuya gelmek gerekirse bilgisayarım genelde gündüzleri hep açık olur. 2 gün önce oturuyorum telefonda takılıyordum ve bilgisayar bir anda kendi kendine cmd açtı gibi bir ekran geldi siyah bir pencere açılıp kapandı o an fazla takmamıştım. O günün akşamında yemek yerken youtubede video falan izliyordum ve webcam'in kamerası açıldığı zaman kenarında ufak bir ışık yanıyor. ( bilgisayarım laptop ) Bir an fark ettim ışığın yandığını sonra baktım kamera falan açmamışım yanlışlıkla mı açtım acaba diyerek kontrol ettim. Sonrasında görev yöneticisine falan baktım arkada ne çalışıyor ne ediyor diye bir türlü kameranın ışığı neden yanıyor anlayamadım. Onun sonrasında kamerayı biri hackleyip izliyor ihtimaline karşın yarabandı yapıştırarak kapattım aradan 10 dakika geçti geçmedi derken bilgisayar kendi kendini yeniden başlattı. O an hackleniyor olma ihtimalim olduğunu düşündüm ve kapatıp fişini çektim dün tekrar açtım ve şuan hiç bir sorun yok. Bu sizce bilgisayarın bir sorunu mu yoksa hacklenmiş olma ihtimalim var mı? Hacklendiğimi sanmıyorum hiç bir siteden hiç bir dosya veya hiç bir linke tıklamadım. Aydınlatırsanız sevinirim.

• Virüs ve trojan taraması yaptırabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Virüs ve trojan taraması yaptırabilirsiniz.

Teşekkürler

• emsisoft ile bi taratın sora silin. deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artik devir degisti, sizin birsey indirmeniz, oltalama linkine tiklamaniz gerekmiyor, güvenli gibi görünen herahangi bir siteye girmeniz yahut online film vs video izlemeniz yeterli, hatta resimler bile... Antivirüssüz bilgisayar kullanmak 2020 ile saglikli degil, ben size söyleyeyim de yine siz windows defender a devam edersiniz. Internet security kullanmaniz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 12 Ekim 2020; 1:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunGFu

artik devir degisti, sizin birsey indirmeniz, oltalama linkine tiklamaniz gerekmiyor, güvenli gibi görünen herahangi bir siteye girmeniz yahut online film vs video izlemeniz yeterli, hatta resimler bile... Antivirüssüz bilgisayar kullanmak 2020 ile saglikli degil, ben size söyleyeyim de yine siz windows defender a devam edersiniz. Internet security kullanmaniz lazim.

Virüs programı ve internet security kullanıyorum ama anlamadım neden öyle oldu.

• Hangi ürünleri kullaniyordunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kunGFu kullanıcısına yanıt

Norton ve eset nod 32 adında bir program kullanıyorum.

• Öncelikle tek internet security olmali ve basarili bir program olmasi gerekiyor. En önemliside orjinal olmali. Ben KIS kullaniyorum, oldukca memnunum. Avira internet security de iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.