Şimdi Ara

Bilgisayarım formattan itibaren sıkıntıları başladı LÜTFEN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format atmak için cd'yi taktım ve format atılacak sürücü seçmeye geldiğinde sistem i biçimlendirip ileri demem gerekirken ileri gelmiyor du ve tamamen sildim bidaha sistem gelmedi windows 7 format atamadım daha önce hep windows 7 idi. Bazı hatalar verdi atmadı mavi ekran gelmeye başladı 2 tane 2gb ram takılı bilgisayarımda kasa dan 1 tanesini çıkardım ve mavi ekran hatası gitti sorunun ram den oldugunu buldum ama windows 7 format yine kuramadım ve windows xp kurdum ama bilgisayarım da eskisi gıbı değil formattan sonra bile çok kasıyor çok donuyor ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.Şuan bilgisayarımda c ve d olarak normal bir şekil yok c surucusu yerine h var d yerine ıse c yi kullanıyorum formattan önce tüm resimlerim vb şeylerim gıttı d ile beraber (ayrıcı windows7 kurdum ve bilgısayarımı actıgımda tek h nin oldugunu gördüm diğer d yada onun gibi sürücüleri etkinleştiremedim çareyı windows xp de buldum ve xp ekran kartını güncellemiyor ekran çizgi çizgi şuan)
    Bilgisayarımda şuan çektigim özelliklerini gösteren resimi paylaşacağımm ve 2gb ram ın 1 gb e düstügüne inanamıyorum BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLSUN LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..https://store.donanimhaber.com/b2/0e/94/b20e94cbdc84e3a98ac6f4c92d04ac4b.png
     Bilgisayarım formattan itibaren sıkıntıları başladı LÜTFEN YARDIM..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.