Şimdi Ara

bilgisayarım donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma oyun kurduğumda oyunlarda donma yapıyor wın98 de winxp donma yapmıyor ama bana 98 gerekli

• sistemini yazarsan daha iyi cevaplar alırsın.
    yeni nesil anakartlarda ( nForce2 chipset ) eski işletim sistemlerinde pek sağlıklı çalışmıyorlar o yuzden xp kullanmanız gerekiyor iyi verim alabilmek için.
  • yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler

benim sistem win98
    bilgisayarımın özellikleri celeron 2.4 ghz
    asus p4px/te intel chipsetli mainboard
    128 mb ddr ram
    digicolor geforce 2 mx 400 vga
    40 gb samsung 7200 hdd
  • aynı problemi ben yaşıyordum. ekran kartıma fan alıp taktım. oyunlarda donma olayı gitti fakat şuan divx izlerken donmalar oluyo. onunla ilgilide RAM 256MB yapacağım bu hafta. Randuman alırsam sana tekrar cevap yazarım. Allah kolaylık ve sabır versin....
  • Nvidia detenator bul sürücüleri güncelle DX sürümünüde aynı zamanda
  • özellikle sparkle marka ekran kartı sürücülerinin yarısı bozuk. 98se de.
    xp de sorunsuz çalışır. büyük ihtimallede mx440 kullanıyorsun. biz ençok o kartların 98 sürücülerinde rastlıyoruz o probleme. düzgün bir sürücü yükle. zaten denetim masasına girip pencereyi büyütmek istediğinde hata verecektir göreceksin.
  • özellikle sparkle marka ekran kartı sürücülerinin yarısı bozuk. 98se de.
    xp de sorunsuz çalışır. büyük ihtimallede mx440 kullanıyorsun. biz ençok o kartların 98 sürücülerinde rastlıyoruz o probleme. düzgün bir sürücü yükle. zaten denetim masasına girip pencereyi büyütmek istediğinde hata verecektir göreceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bilgisayarım kasıyor...!!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [rockbnd]sürücülerin 98 driverlerini indirmekte sorunu çözmüyor. [rockbnd]internette indirmediğim driver kalmadı. gta vice cityde problem olabilirmi acaba. xp de daha az dksik kesik donma yapıyor. teşekkürler
  • sistemimiz ekran kartı sışında aynı :) ama ben boyle problemler yaşamıyor. bencede diğer arkadaşların dediği gibi ekran karıtnın sürücülerinde kaynaklanan bir problem. peki nvidia nın sitesinden indirdinmi sürücüleri. ama bazen wın98 problemler çıkarta biliyorlar oda var. ama benden sana tafsiye wın98 sistemininde butun guncellemelerini indir. benim ekran kartı 32 benimkinde arada sırada goruntuler kayboluyor oynarken. oyunla fazla işim olmadığı için o kadar umursamadım. :)
  • tcelik
    benim yazımı okumamışsın sanırım. biz hergün enaz böyle bir olayla karşılaşıyoruz. bakınız makina üzerinde bozuk sürücü varken doğrusunu yüklesende çalışmaz diyorum. güvenli kipten girip sürücüyü silmen gerekiyor ama güvenli kipe girip denetim masasına geldiğinde sana uyarı mesajı gelip pencere kapanacaktır diyorum. ve sürücüyü silemeyeceksin. dene bak görürsün. tek yapman gereken elinde başka bir ekran kartı varsa onu takıp denetim masasından kullanmak istediğinçıkarmış olduğun) kartın bozuk sürücüsünü silmektir. bozuk sürücü dosyası varken denetyim masasına giremezsin. tabiki aynı problemi konuşuyorsak
  • ram i yükselt bence bütün donma olayları sona erecektir.başımdan geçtiği için söylüyorum.
  • Eger vice cityde problem yaşıyorsan bi ihtimal cd-rom la alakalı ne alaka demeyin oyunun raydoda calan muzikleri direct cd den okuyo diye biliyorum eger cd-romda okuma problemi varsa oyunda da donmalar yaşayabilirsin
    Tabi öncelikle Önder abinin (Redno) Çözüm önerisi en olası çözüm...
  • ömer vice city için no cdcrack kullan rahatlarsın. cd rom kullanma küçük bir dosya istersen msnden gönderirim
  • büyük ihtimal sürücü de bi sorun var ben int. kafade onboard amd 1800 lerde çok rahat şekilde oynayabiliyorum hem xp pro hemde win 98 bu güne kadar herhangi bi sorunlada karşılaşmadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.