Şimdi Ara

Bilgisayarım Crysis 3 Kaldırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci : Intel(R) Core(TM) İ3 2100 CPU @ 3.10Ghz 3.09 Ghz

RAM : KİNGSTON 4GB

iŞTELİM SİSTEMİ :WİNDOWS 7 ULTİMATE

EKRAN KARTI : ASUS RADEON HD 5450 DX11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllameJokey -- 26 Temmuz 2014; 11:21:50 >

• Ekran kartının tam modelini yazarsan anlayabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS RADEON HD 5450 DX11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AllameJokey kullanıcısına yanıt
    minimum ayarlarda çalıştırır.

• Daha iyi Çalışa Bilmesi Ne Yapmamı Öneriyorsunuz. Peki

• hocam çok bir şey beklemeyin 5450 giriş seviyesi vardır. dua edin ki elinizde dx11 versiyonu var yani en azından oyunu çalıştirabilirsiniz. deneyin ama performansli olacağını sanmıyorum

bu şekilde daha iyi çalışmasını istiyorsan nafile. e.kartı alman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam demek istediğim Bu oyunu daha iyi oynayabilmem için Hangi parçayı Yükseltmemi
    Onerirsiniz. Elimde 1 Adet 4GB Kingston RAM Daha var. Önerileriniz Nelerdir.

• Ekran kartı yükseltebilirsen mükemmel olur
    Bütçe belirt ona göre kart önerelim ama işlemcinin darboğaz yapmadan kullancağı en fazla r7 260x alabilirsin tabi psunuda bilmemiz gerek psunun 12V 300 400W gibi sayılar yazan yeri çek konuya ekle ve bütçeni belirt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kartla crysis 3 ü bitirirsin.bende hd 3450 ile crysis 2 yi bitirdim.ama şöyle olucak:tüm grafik ayarlarını dibe çekiceksin,oyunda düşmanlara yaklaşmayacaksın,uzaktan dürbünle vuracaksın.yakınlarındayken kasma yapıyor.uzaktan vur adamları,temizle bölgeyi,daha sonra gitmen gereken yere git.13 fps ortalama ile bu şekilde bitirmiştim crysis 2 yi ben.
  • Ekran Kartını SAPPHIRE HD 6570 1GB DDR3 ile değişsem RAM ı 8GB Ye Yükseltsem Nasıl Olur.

• Cevap Veren Yokmu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami aynı mhz al.Ekran kartını paran yoksa Hd7770 varsa 750ti al.Çok çok iyi powerın yoktur heralde?zaten işlemci fazlasını kaldırmaz

• Power 450w Ram Lar aynı Mhz İşlemci nin kötü yani neresi peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

o kartla crysis 3 ü bitirirsin.bende hd 3450 ile crysis 2 yi bitirdim.ama şöyle olucak:tüm grafik ayarlarını dibe çekiceksin,oyunda düşmanlara yaklaşmayacaksın,uzaktan dürbünle vuracaksın.yakınlarındayken kasma yapıyor.uzaktan vur adamları,temizle bölgeyi,daha sonra gitmen gereken yere git.13 fps ortalama ile bu şekilde bitirmiştim crysis 2 yi ben.

13 fps mi :D hocam siz 144hz monitörde 144 fps oyun oynarsanız kalk krizi geçirirsiniz bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B1F7078E -- 27 Temmuz 2014; 17:39:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

o kartla crysis 3 ü bitirirsin.bende hd 3450 ile crysis 2 yi bitirdim.ama şöyle olucak:tüm grafik ayarlarını dibe çekiceksin,oyunda düşmanlara yaklaşmayacaksın,uzaktan dürbünle vuracaksın.yakınlarındayken kasma yapıyor.uzaktan vur adamları,temizle bölgeyi,daha sonra gitmen gereken yere git.13 fps ortalama ile bu şekilde bitirmiştim crysis 2 yi ben.

13 fps mi :D hocam siz 144hz monitörde 144 fps oyun oynarsanız kalk krizi geçirirsiniz bence :D

o yüzden uzaktan dürbünle vuruyordum.yanlarına yaklaşmadığım zaman farketmiyolardı.yerlerinde öylece duruyolardı.bende vuruyodum.şimdi gt 440 1 gb gddr3 var en zorda 2 kez bitirdim.bu sefer yanlarına falan yaklaştım çok zevkli oluyormuş

• Benim soruma cevap yokmu

• quote:

quote:

quote:

o yüzden uzaktan dürbünle vuruyordum.yanlarına yaklaşmadığım zaman farketmiyolardı.yerlerinde öylece duruyolardı.bende vuruyodum.şimdi gt 440 1 gb gddr3 var en zorda 2 kez bitirdim.bu sefer yanlarına falan yaklaştım çok zevkli oluyormuş

bende eski pcmde örnek gta sa eski olduğunu için 25-30 fps oynardım.yeni kart alınca öylesine bir yükledim

gta sayı 60 fps ile oynarken böyle fare o kadar yumuşak hareket ediyor ki pamuk gibi böyle etrafa bakasın geliyo fareyle çünkü 60 fps aşırı yumuşak oluyor

ozaman anladım 30-60 fps farkını

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende eski pcmde örnek gta sa eski olduğunu için 25-30 fps oynardım.yeni kart alınca öylesine bir yükledim

gta sayı 60 fps ile oynarken böyle fare o kadar yumuşak hareket ediyor ki pamuk gibi böyle etrafa bakasın geliyo fareyle çünkü 60 fps aşırı yumuşak oluyor

ozaman anladım 30-60 fps farkını

yeni oyunlarda gene 30 u zor görüyorum ama eski oyunlarda 60 ı geçiyor tabi.o his varya o his... hiç öyle üst düzey sistemim olmadı.babam çok izin vermez bilgisayara para harcamama.bana uzak o hisler.giriş seviyesi f/p takılmaya devam işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.