Şimdi Ara

Bilgisayarim coktu ancak icinde kurtarmam gereken onemli dosylarim var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam donanim haber ailesi yardima ihtiyacim var...

Basliktada yazdiim gibi bilgisayarim coktu. Xp cdsi ile boot da otomatik formata gidiyo ancak sanirim o sekilde bilgisayari sifirlamis olacak. Bunun olmamasi gerekli. Hata soyle oldu;
    Pcye format atacaktim yarim format belgerim kalackti. Onyuklemede bi dosya hatasi verdi. Atladim ve dvm ettim. Reset atip formata dvm etti ancak yine hata verip kaldi hal.dll hatasi verdi. Sonrasinda olayi arastirdim ve bi hal.dll indirip system32ye attim ordakiyle deistim artik pc acilmiyor.
    Icindekileri gerekir se hddiskimi baska bilgisayara takip kurtarma sansim var mi? Ve boot olarak format atip dosyalarimi saklayabilmem mumkun mu?
    Yardim bekliyorum simdiden tesekkurler..

• Basligi cep telefonumdan actim iki tane olmus ozur dilerim birini silin lutfen
  • eğer önceden açılıyorsa hiren boot cd ile harddisklerini ulaşabilirsin onu silebilirsin.Ayrıca Hiren boot cd bir harddisk ten diğerine veri kopyalama falan yapabiliyor.
    2-)Harddiskini başka bilgisayara takıp kurtarabilirsin.
    3-)Eğer Windows kurulumunda üzerine kurulum yaparsan (herhangi bir silme işlemi gerçekleştirme) dosyaların silinmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toshionur -- 8 Haziran 2009; 1:37:52 >
  • disk bölünmüş müydü?
  • yarım format dediğinizi anlıyamadım..cd yi takınca size bu seçenekmi sunuldu? yoksa windows klasörü kalsın dosya sisteminide oldugu gibi bırakıp yeni bir windows mu kurmaya çalıştınız eski windows dizini windows.old olmuştur bu durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshionur

eğer önceden açılıyorsa hiren boot cd ile harddisklerini ulaşabilirsin onu silebilirsin.Ayrıca Hiren boot cd bir harddisk ten diğerine veri kopyalama falan yapabiliyor.
    2-)Harddiskini başka bilgisayara takıp kurtarabilirsin.
    3-)Eğer Windows kurulumunda üzerine kurulum yaparsan (herhangi bir silme işlemi gerçekleştirme) dosyaların silinmeyecektir.

kardeş ben hiren bootla pc-ye girerek dosyaları kurtarmak istiyorum.yani dosyaları kendim kopyalamak istiyorum.bunun için hangi menüden geleceyiz
  • hiren boot yada ERD commander 2005-2007 ile boot edebilirsin.daha kolayı diski başka bir pc'ye tak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.