Şimdi Ara

Bilgisayarım açılırken duraksıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın power düğmesine bastığımda fanlar 1 saniyeliğine çalışıp duruyor. 4-5 saniye bekledikten sonra normal bir şekilde açılıyor. o 4-5 saniyelik beklemenin sebebi nedir, çözümü var mıdır. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler

• Bios ta 4-5 saniye bekle seçeneği varsa disable yap..
  • a1kalite34 kullanıcısına yanıt
    yok malesef :(
  • CotFahriye C kullanıcısına yanıt
    Tam modeli söylesen daha net cevap alabilirisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CotFahriye

Bilgisayarımın power düğmesine bastığımda fanlar 1 saniyeliğine çalışıp duruyor. 4-5 saniye bekledikten sonra normal bir şekilde açılıyor. o 4-5 saniyelik beklemenin sebebi nedir, çözümü var mıdır. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler

4 - 5 saniyelik beklemenin sebebi bios'tan kaynaklıdır. Yeni bir bios al. Ucuz zaten 5 tl falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSmart

quote:

Bilgisayarımın power düğmesine bastığımda fanlar 1 saniyeliğine çalışıp duruyor. 4-5 saniye bekledikten sonra normal bir şekilde açılıyor. o 4-5 saniyelik beklemenin sebebi nedir, çözümü var mıdır. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler

4 - 5 saniyelik beklemenin sebebi bios'tan kaynaklıdır. Yeni bir bios al. Ucuz zaten 5 tl falan.

Milletin kafası iyi galiba ekmekmi alıyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

quote:

quote:

Milletin kafası iyi galiba ekmekmi alıyorsun..

5 tanesi 8,90 tl

Herkese böyle çıkışıyor musun? Bence önce araştır. Sonra çıkış.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/toshiba-cr2032-3v-lityum-bios-pili-5li-123685067 Al kanıtı da aşağıdaki linkte

+ Lityum
    + TOSHIBA

Gayet kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSmart -- 27 Ağustos 2014; 16:38:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheSmart T kullanıcısına yanıt
    Bios Pili ile Bios farkını bilmiyorsun ne diyeyim
  • quote:

Asıl sen bilmiyorsun. Al Anakart geçmesi gerekiyorsa al geçen bir tane gör.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/maxell-cr2032-3-v-5li-anakart-bios-hafiza-pili-124906399 , MAXELL 7,80 TL

• quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/maxell-cr2032-3-v-5li-anakart-bios-hafiza-pili-124906399 , MAXELL 7,80 TL

Arkadaşım bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bu kadar kasmana gerek yok.

• quote:

quote:

Bios pilinden bahsediyorsunuz, zira bios ve pili ayrı şeyler. Yeni pil almadan önce, mevcut pili çıkarıp 5 dakika bekleyip tekrar takmasını öneriyorum. BIOS ayarları sıfırlanır.

Ben sorunun psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum, büyük ihtimalle ilk başta yeterli elektriği veremiyor ve gecikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Light -- 27 Ağustos 2014; 16:46:41 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bu kadar kasmana gerek yok.

Kasan kim belli oluyor. Bu arada arkadaş haklı olabilir psu kaynaklı da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

quote:

quote:

Bios pilinden bahsediyorsunuz, zira bios ve pili ayrı şeyler. Yeni pil almadan önce, mevcut pili çıkarıp 5 dakika bekleyip tekrar takmasını öneriyorum. BIOS ayarları sıfırlanır.

Ben sorunun psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum, büyük ihtimalle ilk başta yeterli elektriği veremiyor ve gecikiyor.

Psu'ya küçük bir operasyon geçirerek yeterli elektriğin gelmesini sağlayabilir ama tehlikelide tüm bilgisayar kül olabilir.

• psu: corsair vs650w
    anakart: gigabyte 970a-ud3p
    sistemin toplam güç tüketimini internetten hesapladığımda 450 civarı bir sonuç almıştım
  • Bios A Gir Bekleme Seçeneğini 0 Yap Bendede Öyle Oluyordu Düzeldi :)
  • bekleme seçeneğini bulamadım ben. aynı anakart mıydı sizinki
  • alperendan81 A kullanıcısına yanıt
    bekleme seçeneğini bulamadım ben. aynı anakart mıydı sizinki
  • quote:

bekleme seçeneğini bulamadım ben. aynı anakart mıydı sizinki

Bilgisayarının Marka Ve Modelini Söylersen Yardımcı Olabilirim .
  • CotFahriye C kullanıcısına yanıt
    Psu alakalı bir sorun değil

Biosta Fast Boot gibi bir özellik varsa enable yap
  • alperendan81 A kullanıcısına yanıt
    gigabyte 970a-ud3p anakart
    corsair vs650w güç kaynağı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.