hayırlı olsun güzel dengeli bir sistem 3450 işlemci aldığına göre anakartı da H77 yongalı iyi seçmişsin K serisi işlemci alsaydın z77 yongalı anakart alman gerekirdi
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
hayırlı olsun güzel dengeli bir sistem 3450 işlemci aldığına göre anakartı da H77 yongalı iyi seçmişsin K serisi işlemci alsaydın z77 yongalı anakart alman gerekirdi
quote:
2500k alcaktım vatanda ellerinde yokmuş bende 3. nesil işlemci aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
İşlemci fiyatını hak eden bir model değil. H77 chipset de alınmaz Z77 varken. Ekran kartı da HD7850 daha iyi olurdu.
işlemci 3. nesil bir işlemci ve vatanın stoklarında 2500k kalmamış bende bunu aldım ayrıca hd7870 çok para %25 indirimle aldım hemde kullananlar sorunlu diyor
quote:
saol kardeş k serisi ellerinde yoktu 3. nesil tavsiye etti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme