Şimdi Ara

Bilgisayarı sonunda aldım yepaaaa :D ÇOK MUTLUYUM [SS'ler Geldi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ulan hala kasa monütör alan var acıyorum hocam ben size

1800 tlye dell 1 tb i5 8 gb ramlı 16gbye yükseltilir slotlu 2gb ekran kartlı makineyi aldık birde cap sepha ile soğutucu ile makine dehşşet ben hakketten anlamıyorum ya o kadar yer kaplamanın ne anlamı var
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Nereye koymam gerekiyor ve 40 dk LOL oynadım hep 45 - 50 derecelerde gidip geliyordu sıcaklık normal mi sizce?
  • Bu dediğiniz dalgalanma ne zaman sonra başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

Nereye koymam gerekiyor ve 40 dk LOL oynadım hep 45 - 50 derecelerde gidip geliyordu sıcaklık normal mi sizce?

hocam masanın üstü uygunsa oraya koyabilirsin.yani sonuçta ben bilemem senin masanı veya odanın durumunu.sıcaklık değerlerine gelince bence normal.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    He iyi o zaman ama masanın üstüne koyamam kasayı dolu koyarsam monitör sığmaz.
  • Hayırlı olsun güzel sistem
  • jointofjah kullanıcısına yanıt
    Saol kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

ulan hala kasa monütör alan var acıyorum hocam ben size

1800 tlye dell 1 tb i5 8 gb ramlı 16gbye yükseltilir slotlu 2gb ekran kartlı makineyi aldık birde cap sepha ile soğutucu ile makine dehşşet ben hakketten anlamıyorum ya o kadar yer kaplamanın ne anlamı var

• quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Psunun fotosunu koyabilir misiniz?

Üzerindeki yazıların fotosu tabiki

Psunun fotosunu koyabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MultiCore kullanıcısına yanıt
    Bugün akşam koyacağım söz.
  • quote:

İkisi aynı şey mi? Oldum olası ısınamadım dizüstülere.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabaYorgun1234

quote:

Yahu bilader adamlar zaten laptopu neden yaptı sanıyon taşınma vede yer kazandırma kablo kirliliği bunların hepsinin önüne geçiyo ama insanlara bi defa kasa olayı empoze edilmiş laptopunu al gezdir laptopun sana her zaman yer kazandırır evde imkanınız varsa cam sepha vede şöyle çift fanlı soğuttucu ile laptop daha avantajlı yıl oldu 2014 hala kasa monitör cidden gereksiz

• yahu arkadaşım tamam laptop güzelde masaüstünün verdiği performansı laptop alamazsın alsanda maliyeti yüksek olur yani senin o 1800 tl lik laptopunu 1800 tl lik bir masaüstü parçalar kapiş

• 280 dual x biraz pahalı geliyor o kadar para vermek de istemiyorum ekran kartına ama her tavsiye de o geçiyor 270x gta v ve witcher 3 de performansı nasıl olr fx6300 8 gb ram ile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BabaYorgun1234

quote:

Yahu bilader adamlar zaten laptopu neden yaptı sanıyon taşınma vede yer kazandırma kablo kirliliği bunların hepsinin önüne geçiyo ama insanlara bi defa kasa olayı empoze edilmiş laptopunu al gezdir laptopun sana her zaman yer kazandırır evde imkanınız varsa cam sepha vede şöyle çift fanlı soğuttucu ile laptop daha avantajlı yıl oldu 2014 hala kasa monitör cidden gereksiz

kardeşim laptopum var overclock yapacağım bios kilitli, oyun oynayacağım ısınıyor, soğutucu alıyorum işe yaramıyor, yeni bir laptop alsan saçma sapan 740m gpu lu pcleri 2000-2300 den satıyorlar. o paraya gtx 660 la sistem dizilir paşa paşa da oynarsın oyununu..

• 6300 ın performansını detaylı yazar mısın? eğer stok fanıysa yükte kaç derece oluyor vs.
  • Stok fan var şuan ve kasada bir önde (içeriye üflemeli) bir de egzos fanı var. Yükte max 50 boşta max 30 görüyor. Bayramdan sonra Hyper 412s ve 2 adet fan daha alacağım o zaman nasıl olur bilemem ama yükte 40'ı geçiceğini sanmam geçerse 1 - 2 dk sürer.
  • Yıl olmuş 2014, laptop ile masaüstünü kıyaslayan var. Laptopun tek avantajı taşınabilir olması, geri kalan her şeyde masaüstü ezip geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.