Şimdi Ara

Bilgisayarı sonunda aldım yepaaaa :D ÇOK MUTLUYUM [SS'ler Geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egsos fan olarak,Akasa viper 12 cm sessiz fan öneririm.Yarın elime ulaşacak kendisi :) sesini soğutmasın& paylaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeş merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenadTG

Yani o dedikleri mi yapsam olur mu? Normal ısılar filan alır mıyım?

olur
  • Oh iyi bare Şimdilik düşük ayarlarda LOL oynayalım da bir şey olmasın
  • Hayırlı olsun.

• RenadTG kullanıcısına yanıt
    Kasanın ön paneline görünüm olarak bayıldım. Hayırlı olsun; güle güle kullanın.
  • Kardeşim hayırlı olsun sistemin, ancak monitörünü 15 TL fark ile değiştirip DVI ekran alsan çok iyi olur;

http://www.vatanbilgisayar.com/215-va2246-led-genis-ekran-led-monitor.html

http://www.viewsoniceurope.com/tr/products/va2246led.htm

Kasa önde tek fanla geliyordu, arkaya egsoz fan (dışarıya üfleyecek) ilavesi yaptın mı ? Aksi halde sıcaklık sorunu yaşarsın, hatta yana da bir tane içeriye üfleyecek şekilde 12cm'lik fan al.

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Şu farkı bi ben anlayamadım.Her çıkışı da kullandım bana hepsi aynı geliyor.Yıllardır VGA kullandım birden HDMİ a geçtim hic farklılık görmedim. Ya kişiden kişiye değişiyor yada bende sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Şu farkı bi ben anlayamadım.Her çıkışı da kullandım bana hepsi aynı geliyor.Yıllardır VGA kullandım birden HDMİ a geçtim hic farklılık görmedim. Ya kişiden kişiye değişiyor yada bende sorun var.

Fark var kardeşim Ben bariz hissettim bunu ve iyi ki de değiştirmişim.

Bilgi edinmek isteyenler bu yazıyı okuyabilir;

http://www.pclabs.com.tr/2008/10/04/lcd-monitorde-dijital-ve-analog-goruntu-kalite-karsilastirmasi/

• quote:

Tamam oldu ama bırde usttekı sorumu cevaplarsan sevınırım. 30 dakika LOL oynadım kasanın ust kısmı ates gıbı suan egzos fan olmadıgından legene donmus su koyup kasanın ust kısmına koyuyorum suan oyle sogutmaya calısıyorum. Bayramdan sonra ust ve egzos fan alıp o ıkısını ısıyı dısarı alma olarak ayarlıcam kapagındakını ve ondekını de soguk hava ufleme olarak yapıcam ve hyper 412s alacagım. Sızce nasıl olur hava surkılasyonu?

Isınma her zaman mı oluyor yoksa sadece lolde mi ? Birde şu anda lolde aldığın FPS kaç?

• Hayırlı olsun,sistemin stabilite durumu nasıl?
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Egzos fanı yarın alıyorum inşallah. Diğer fanıda bayramdan sonra alacağım hatta bayramdan sonra üstede bir tane alacağım dışarıya üfleyecek şekilde 2 tane olacak yandakide içeriye üfleyecek öndekide içeriye doğru yani 2 dışarı 2 içeri olacak ve işlemciyede hyper 412s almayı planlıyorum. bayramdan sonra video filan çekeceğim testler o zamana kaldı maalesef.
  • Lol'de 60 FPS üstü alıyorum bazen düşüyor ama oda 40 50'ye düşüyor 1 2 sn sürüyor (EN YÜKSEK AYARLARDA). Sadece LOL'de değil program filan indirirken bile ısınıyor Drakensang oynayayım dedim ondada ısınıyor.
  • Stabilite derken ?
  • quote:

Stabilite derken ?

Masaüstü performansı,sıcaklık durumu,oyun performansı gibi
  • Hocam bence program indir parcalarin sicaklik degerlerine bak lol de aldigin fps anormal gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok Windows'u başka yerde kurdurdum.

niye başka yer hocam

bu arada fx 6300 ün kutusu değişmiş heralde ben aldığımda beyazdı
  • hayırlı olsun.

• Kasanın soğutması yetersiz olabilir.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Ben farkı hissedemedim yada dikkatli felan bakmadım herhalde..Sorun bende

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.