Şimdi Ara

Bilgisayarı daha verimli kullanmak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün düşündümde şu teknoloji çağında bilgisayarı verimsiz kullandığımı fark ettim. Misal olarak ingilizceye tam hakim olamamak denilenbilir. Biraz düşünüyorum bir blgisayar ve internetle normalden daha iyi ingilizce öğrenleblir. Hatta ikinci dil!

Ben ingilizceden örnek verdim. Siz neler düşünüyorsunuz? Bu bilgsayar nasıl daha verimli kullanılabilir. Neler öğrenebiliriz neler yapaibliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Sizinkisi interneti verimli kullanmak olmuş zira bilgisayar ile bir alakası yok.

Kendi aklıma gelenleri yazayım bileşenlerini öğrenebilirsiniz bakımını yapabilirsiniz , internetten yeni şeyler keşfedebilirsiniz, makale okuyabilirsiniz, gazete dergi vsvs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilgi alanımızda/mesleğinizde ilerlemek güzel bir fikir olabilir. Bilgisayarın internetin temel özelliklerinden birisi birden çok duyuya hitap edebilmesi. Normal bi kitap okurken sağlanan yarardan daha avantajlı olabilecek neler olabilir bu düşünülebilir

İnsanın yaşına ve uğraşına göre çok değişebilir aslında. sormamın bi mahsuru yoksa ne işle meşgulsünüz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasif987

Hocam ilgi alanımızda/mesleğinizde ilerlemek güzel bir fikir olabilir. Bilgisayarın internetin temel özelliklerinden birisi birden çok duyuya hitap edebilmesi. Normal bi kitap okurken sağlanan yarardan daha avantajlı olabilecek neler olabilir bu düşünülebilir

İnsanın yaşına ve uğraşına göre çok değişebilir aslında. sormamın bi mahsuru yoksa ne işle meşgulsünüz hocam

Uçak teknisyeni. Yaş 25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarda dökümanlar okunabilir-izlenebilir ve notlar alınabilir. Çeşitli word kısayol tuşlarını bilirsen kolayca matematiksel konularda notlar alabilirsin. Onları kaydedip her zaman bilgisayarınla beraber taşıyabilir, arama kutucuğunda aratmanla direk bulabilir, hemen yeniden okuyabilirsin. Hatta SyickyNotes gibi gadget programlarıyla bilgisayarının masaüstünü gerçek bir masaya dönüştürebilir, üstünde çeşitli yapışkan notlar bulundurabilirsin. Academia.edu, Fizikist, Kozmik Anafor gibi sitelerden bilimsel şeyler öğrenebilir hatta ve hatta courses.edx.org adresinden, herhangi bir lisans almadan tabi, akademik eğitimlere bile ulaşabilirsin. Ben mesela edx'ten şu an fotovoltaik enerji mühendisliği dersleri alıyorum.

Yani kısaca gerçek hayatında olan her şeyi bilgisayarına aktarıp daha kolay ve daha hızlı bir şekilde kullanabilirsin. Notlar, kitaplar, görsel eğitimler ve niceleri.
  • oyun yaparsın, video yaparsın, resim yaparsın, mining kasarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ders çalışıyorum. Konuları word'a yazıyorum kopyala yapıştır yapıyorum, soru çözüyorum. Bazen pdf kitap okuyorum.
    PDF olarak kitap okunulabilir, belgesel izlenip not tutulabilir, eğitici programlar kullanılabilir vs. Ben mesela laptopda ders çalışıyorum. Ders videoları izleyip word dosyasına yazıyorum, burada soru çözüyorum.
  • Her şeyi dibine kadar kullanamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.