Şimdi Ara

Bilgisayarı açtığımda power düğmesi yanıp sönüyor YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuda da görmüş olduğunuz gibi bilgisayarı açınca başlangıç onarma ve normal olarak başlat çıkıyor normal olarak başlat seçeneğini seçtiğimde ise sanki bilgisayara reset atarmış gibi power düğmesi yanıp sönüyor ve bilgisayar açılmıor başlangıçta onarılamıyor ancak başlangıç onarmaya gelip yarım saat bekledikten sonra pc'ye reset atıyorum ve normal olarak başlat diyorum o zaman açılıyor . YARDIM EDİN ARKADAŞLAR LÜTFENNNN !!! :((

• Güvenli kip te açmayı denediniz mi ?
  • Yok denemedim :( yanlız bilgisayarı her kapatıp açtığımda olmuo bu olay sadece 3'lü prizin ışığını kapatıorum ve bir sonraki gün açıp bilgisayarı başlattığımda ise bu durumla karşılaşıyorum napıcam yardım edin :(
  • BIOS pilin eskimiş,kasanın içini açıp anakartın üzerindeki pilin aynından alıp yerine takarsan ve BIOS ayarlarını eski haline getirirsen sorun düzelir.
    Bir de işlemcinin termal macununu kontrol et,azalmış veya tamamen kurumuş ise internetten nasıl yapıldığına bakıp yenilemen gerekir.
    Fanları da güzelce temizle.
    Tamamdır sorunun halloldu.
  • prizden düğmeyi kasa kapanmadan kapatıyorsun sanırım biospili ile alakalı değil sistemsel

kasanın kapanmasını bekleyip sonra kapatırsan przi sorun kalmıyacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: StLeone

BIOS pilin eskimiş,kasanın içini açıp anakartın üzerindeki pilin aynından alıp yerine takarsan ve BIOS ayarlarını eski haline getirirsen sorun düzelir.
    Bir de işlemcinin termal macununu kontrol et,azalmış veya tamamen kurumuş ise internetten nasıl yapıldığına bakıp yenilemen gerekir.

kafanıza göre sallıyonuz walla ha adam söktü taktı bitirdi işi bende buna bitiyorum işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

quote:

BIOS pilin eskimiş,kasanın içini açıp anakartın üzerindeki pilin aynından alıp yerine takarsan ve BIOS ayarlarını eski haline getirirsen sorun düzelir.

kafanıza göre sallıyonuz walla ha adam söktü taktı bitirdi işi bende buna bitiyorum işte :D

Çok güzel bir çözümmüş ben nasıl akıl edemedim ya,adam orda bilgisayarı kapatınca prizdeki power düğmesinden elektriği kesiyorum diyor sen burda halen daha türk aklıyla prizi çekiveriyor ondan oluyor diyorsun.
    Çok iyiymiş einstein ''Walla'' çok beğendim yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmerce_1

quote:

Çok güzel bir çözümmüş ben nasıl akıl edemedim ya,adam orda bilgisayarı kapatınca prizdeki power düğmesinden elektriği kesiyorum diyor sen burda halen daha türk aklıyla prizi çekiveriyor ondan oluyor diyorsun.
    Çok iyiymiş einstein ''Walla'' çok beğendim yani.

bilgin kıt başkalarını beyenmiyorsun bari düzgün okuda "Yok denemedim :( yanlız bilgisayarı her kapatıp açtığımda olmuo bu olay sadece 3'lü prizin ışığını kapatıorum ve bir sonraki gün açıp bilgisayarı başlattığımda ise bu durumla karşılaşıyorum napıcam yardım edin :(" yazmış adam sen nerden çıkardın önce pc yi kapattığını :))))))

• Ben şimdi kasayı ayrı bi prizde denemeyi düşünüyorum sorun hala devam ederse demekki prizle ilgili bi sorun yok demektir
  • Ya bide format atsam düzelirmi bu ? virüs fln girmiş olabilirmi ?
  • arkadaşım o sorun ani kesintilerde olur sistem ayarları kaydetip kendini kapatmadan sen elektiriği kesiyorsun bidahaki açılıştada başlangıç onarmayı çıkarıyor karşına formata gerek yok adam gibi kapat pc ni yeter hatta şimdi reset at makinana aynı uyarı tekrar çıkıcak karşına kalıbımı basarım
  • Kardeşim onunla ilgisi yok bilgisayara reset atınca hiç onlar çıkmıyor ama bilgisayar tamamen kapatıyorum hatta kapandıktan sonra 5 dakka bekliyorum fişi çekmek için çekiyorum fişi sabah açıyorum yine aynı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin1090 -- 16 Ekim 2011; 12:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin1090

Kardeşim onunla ilgisi yok bilgisayara reset atınca hiç onlar çıkmıyor ama bilgisayar tamamen kapatıyorum hatta kapandıktan sonra 5 dakka bekliyorum fişi çekmek için çekiyorum fişi sabah açıyorum yine aynı :S

• o sorunun tek sadece pc uygunsuz kapandığı için çıkar başka sebebi yok abicim hayırlı işler size
  • Tamam sağolun beyler önceden elektrik gittiğinden beri böyle bikere düzelmişti sonra tekrar yine oldu
  • Şimdide başlangıç onarma falan çıkmıyor direk bilgisayar açıldığında tekrar power düğmesi yanıp sönüyor napıcam lütfen yardım edin :(
  • Bilgisayar açılırken F8 tuşuna bas orada çıkan menüde "sistem hatalarında bilgisayarı yeniden başlatmayı iptal et" şeklinde bir seçenek olması lazım. Orada çıkan yazının en altına yakın yerde "0x000" ile başlayan hata kodları var. Bu kodları burada yazabilirsen sorununa daha sağlıklı çözüm bulabiliriz. İyi günler dilerim.
  • Sorum yazılımsal değilmiş donanımsalmış sanırım çünkü komple bir format attım hala sorun devam ediyor birde bilgisayarı uykuya aldığım zaman görüntü gelmiyor bu sorun öncedende oluyordu fakat bir zaman sonra düzeldi napmam gerek arkadaşlar formatlada düzelmedi acaba windows vista home basicden windows 7 ultimateye geçtim diyemi böyle oldu yardım edin lütfen :(
    Birde ben bilgisayarı tamire götürmüştüm dvd bozulmuştu ordan geldikten sonra windows 7 ultimate yüklü olarak geldi acaba bi uyumsuzlukmu sağladı dvd room yada windows 7 ? anlamadım ki
  • Aynı sorun bende de var sanırım bozuldu birşey bulursam haber veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.