Şimdi Ara

Bilgisayardan yanık kokusu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı yaklaşık 1 ay kadar önce servise göndermiştim. Anakartı bozulmuş değiştirdiler. Bugün bilgisayar geldi. Bilgisayarı kurup açtım. Bir süre sonra bilgisayardan yanık kokusu gelmeye başladı. Belki parça yeni olduğu içindir dedim fakat ne olduğundan emin olamadığım için sormak istedim.

Advanced SystemCare'a göre parça sıcaklıkları:http://i.hizliresim.com/g4RJYL.png

• Hocam bu sıcaklık değerli boştayken mi çektiniz?Boşta bu derecede ise işlemci soğutucunuzda sıkıntı var macun yenileme vb. gerekiyor iyi oturmuş soğutucu bir bakın.

Yanık kokusu sıcaklık yüzünden gelmemiştir.Kısa devre vb. vardır desem bilgisayar direkt kapanırdı kasayı açıp bir göz gezdirin erimiş kablo vb. var mı kontrol edin.Yanık kokusunun kesinlikle kasadan gelmiş olduğun emin misiniz?Farklı bir yerden gelmiş olabilir mi?
  • Hocam bilgisayarda advanced system care ile tarama yapıyordum birde işlemci sıcaklığı hiç artmıyorda azalmıyorda kokunun başka bir yerden geleceğini düşünmüyorum bir arkadaşımın abisi bilgisayar mühendisi ona sordum yeni parça taktığın için olmuştur dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrescape -- 28 Ocak 2015; 19:56:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.