Şimdi Ara

Bilgisayardan Performans Alamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski Konu Açmamam Konusunda Uyarıldığım İçin Açtım Bu Konuyu

Evet Başlıkta da Belirttiğim Gibi Bilgisayarımdan Performans Alamıyorum Kasa'yı Açtım Kapakta Deliğin Üstünde Yuvarlak İçeri Geçmeli Plastik Var Onu Temizledim Diğer Delik Olmayan Kapağı Açtım Orayı da Elektrikli Süpürge İle Temizledim Kasanın Tabanını Temizledim kasayı Dik Tutup Sağa Sola Öne Arkaya Çevirdim Amacım Üstte Felan Toz Varsa Düşsün Diye 2 Tane Fan Harici ve Arka Tarafa Bakan Güç Kutusunda ki Hariç İkisini de Temizledim.Tırnaklarını Felan Tertemiz Oldu İkisi de İşlemcinin Üstünde ki Fanın Altında Acaip Bi Toz Birikintisi Varmıştı Onu da Bir Güzel Temizledim ve Taktım Yerlerine Ekran Kartını Ramleri Dvd Rom'u Harddiski Felan Sökmedim Zaten Dvd'nin Kablosunu Sökemedim Kırmızı Kablo L(Kafamızı Sola Yatırıp L'ye Bakalım O Şekilde Siyah ucu Var) Sağa Sola Oynattım Gelmedi Dvdnin Fazla Uğraşmadım Diğer Dediğim Parçaları da Çıkarmadım.Tekrar Havaya Kaldırıp Salladım.Ve En Son Ekran Kartının Ramın Anakartın Üstünde ki Tozları Çektim Tabanını Temizledim Yine ve Kapattım Kasayı 1 Saat Beklettim Açtım Pc'yi ve kapattım Sabaha Kadar Dinlensin Diye.Sabah 10 Gibi Açtım Pc'yi Windows 7'nin Cd'si Var Taktım Fabrika Ayarlarına Geri Yükle Yaptım.Açıldı Bilgisayar işte Ekran Kartının Yonga Setlerinin Driverlerini Felan Kurdum.95 Tane Güncelleme Varmış Onu Yaptım Kapattım Bir Yarım Saat Daha Beklettim Ben Sanıyorum Bilgisayar da Gözle Görülebilir Bir Performans Artışı Olacak Sandım Ama Daha Beter Bi Facebook'a Gireyim Dedim Allaaaahhh Email Şifre Girme Ekranı 5 Saniye ye Anca Geldi Neyse Sonra Bir Oyun Yükledim[FSX] Onda Bile Kasıyor Yani Eskisinden Daha Beter Oldu

Nerde Hata Yaptım Ben Ne Yapmam Gerekiyordu Yardımcı Olursanız Çok Makbule Geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.