arkadaşlar merhaba acer aspire 5542-5416 model bir laptop a sahibim türkiyede pek yok bu cihazdan sanırsam acerin kendi sitesinde bile göstermiyor bu modeli çünkü neyse sorunuma gelelim bilgisayarım pek iyi olmasada vasat seviyede ama örneğin dota oynarken warcraft oynarken bile çözünürlüğü yükselttiğimde kasmalar oluyor yeni oyunların hiç birini oynuyamıyorum crysis i 600 çözünürlükte oynamıştım sizce normalmidir değilse ne yapmam gerekir güncel driverlar kurulu virüs falanda yok sisteminde görüşleriniz için teşekkürler.
amd turion II x2 m500 (2.2 ghz 1 mb l2 cache) atı radeon hd 4200 graphics up to 1919 mb hypermemory 4 gb memory
quote:
Orijinalden alıntı: aykutzilif
arkadaşlar merhaba acer aspire 5542-5416 model bir laptop a sahibim türkiyede pek yok bu cihazdan sanırsam acerin kendi sitesinde bile göstermiyor bu modeli çünkü neyse sorunuma gelelim bilgisayarım pek iyi olmasada vasat seviyede ama örneğin dota oynarken warcraft oynarken bile çözünürlüğü yükselttiğimde kasmalar oluyor yeni oyunların hiç birini oynuyamıyorum crysis i 600 çözünürlükte oynamıştım sizce normalmidir değilse ne yapmam gerekir güncel driverlar kurulu virüs falanda yok sisteminde görüşleriniz için teşekkürler.
amd turion II x2 m500 (2.2 ghz 1 mb l2 cache) atı radeon hd 4200 graphics up to 1919 mb hypermemory 4 gb memory
Özelliklere göre normal görünüyor. Çok bir şey beklememek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
quote:
Orijinalden alıntı: aykutzilif
Özelliklere göre normal görünüyor. Çok bir şey beklememek lazım.
+1
Sistemin bence verebileceği bütün performansı veriyor.
tamamda hocam nasıl olur benim warcraft diye bahsettiğim oyun sistem istemiyor denilecek kadar düşük oyun ayrıca benim sistemime yakın donanımlı kişiler rahatlıkla oynuyor ve radeon hs 4200 ile ac2 full ayarlar ile oynuyanlar görüyorum yani demek istediğim 1 gb ram ve fx5500 ekran kartı ile aldığım performansın neredeyse aynını alıyorum