Şimdi Ara

Bilgisayardan monitöre görüntü ulaşmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir firma vasıtası ile satınalmış olduğum sistemi firma yetkilileri gözümün önünde kurdu, sisteme windows yükledi ama tabi bu işlemleri farklı bir monitör üzerinden gerçekleştirdi.
    Monitörü de ölü piksel kontrolü yapmak için açtık ve sorun yoktu.
    Şimdi bilgisayarı eve getirdim, hem kasaya hem monitöre elektrik gidiyor, fakat gerek hdmi gerek display port üzerinden monitöre görüntü gelmiyor.

İlgili firmayı aradım getirin bakalım dediler fakat bugün götürme şansım yok, yarın da şehir dışına çıkacağımdan ancak haftaya gösterebileceğim.

Sizce sorun nedir? Nasıl çözebilirim?

Sistem;
    Asus IX hero
    i7 7700k
    Asus strix 1080ti
    Corsair vengeance 32gb ram
    Samsung 850evo 250gb
    Wd black 1tb
    Corsair h115 sıvı soğutma
    Corsair rm 750x
    Asus pg248q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bir şey çıkarmadılarsa çalıştırdıktan sonra monitöründe kaynak seç gibi bir şey olabilir mi?

Monitörde hdmi ve display port ile görüntüyü seçiyorum hangisi ile ulaştırmak istersem, fakat nafile.

Topladığım firmanın yetkilisi de işk kez böyle bir kasa topladığını belirttiği için telefondan yönlendireniyor beni, artık haftaya kaldı bu iş.

Birincisi monitörünüzde dp seçtikten sonra bilgisayarın ve monitörün elektriğini 5-10dk kesin. Bilgisayarı yeniden başlatmadan evvel monitörünüz dp seçili olarak kalsın, bilgisayar ve monitöre sadece dp kablosu bağlı olsun, hdmi kablo bağlı kalmasın.

Bilgisayarınızı açtığınızda dp ile görüntü almaya başlayacaksınız.

İyi forumlar.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.